به گزارش خبرنگار کردپرس، “جعفر کتانی” روز چهارشنبه(۴تیرماه)در نشست بررسی اجرای طرح کشاورزی پایدار در حوضه آبریز دریاچه ارومیه که با حضور معاون عمرانی دبیرکل سازمان ملل متحد و نماینده مقیم سازمان ملل در ایران در مهاباد برگزار شد و جزئیات آن را روابط عمومی فرمانداری ویژه مهاباد منتشر کرد، اظهار داشت: این تعاون و همکاری بین دستگاههای اجرایی و مشارکت کشاورزان می تواند نقش بسیار مهمی در نجات دریاچه باشد.
وی اضافه کرد: همراهی و همگامی سازمان های بین المللی و منطقه با مسوولان دستگاههای اجرایی زمینه را برای مشارکت مستمر و بیشتر مردم برای احیای این دریاچه فراهم می کند.
کتانی با ابراز خرسندی از حضور مسوولان بلندپایه سازمان ملل و نهادهای دولتی در این شهرستان آن را نقطه قوتی برای نجات این دریاچه و دیگر تالاب های اقماری آن عنوان کرد.
رییس جهاد کشاورزی مهاباد نیز در این جلسه گفت: در اجرای طرح کشاورزی پایدار برای نجات دریاچه ارومیه (IPCM) چهار روستای قره قشلاق، داشخانه، خورخوره و قره داغ در حوضه آبریز این دریاچه در محدوده این شهرستان انتخاب شده اند.
محمد دمکری افزود: این چهار روستا در مجموع سه هزار و ۵۰۸ هکتار مساحت دارند که از این مقدار دو هزار و ۷۰۴ هکتار آن زمین زراعی و ۸۰۴ هکتار دیگر باغ است که ۶۴۹ کشاورز در آنها مشغول فعالیت هستند.
وی اضافه کرد: این طرح در مهاباد با هدف تغییر فرایند رفتار کشاورزان و با همکاری جوامع محلی و انجمن های زیست محیطی شهرستان اجرا می شود.
وی از همکاری ها و تلاش های سازمان ملل متحد و کشور ژاپن برای اجرای طرح کشاورزی پایدار در حوزه دریاچه ارومیه نیز قدردانی کرد و گفت: بخش کشاورزی این منطقه با اجرای این طرح با شتاب بسیار زیادی به سوی محیط زیستی مطلوب و علم کشاورزی نوین گام برمی دارد.
شرکت در نشست راهبردی کشاورزی پایدار، بازدید میدانی از تالاب های حوزه دریاچه ارومیه و شرکت در نشست انجمن های زیست محیطی مهاباد در روستای قره قشلاق از جمله برنامه های سفر یک روزه معاون عمرانی دبیرکل سازمان ملل متحد به مهاباد بود.
کد مطلب: ۶۵۲۹۲ | تاريخ: ۱۳۹۳/۴/۵ | ساعت: ۸ : ۱۸

دیدار فرماندار مهاباد با معاون عمرانی دبیرکل سازمان ملل متحد
فرماندار مهاباد در دیدار با معاون عمرانی دبیرکل سازمان ملل متحد: مسوولان دولتی برای نجات دریاچه ارومیه جدی اند وهرچه در توان دارند انجام می دهند
شناسه خبر : 8931