امین مرادی در جمع خبرنگاران رسانههای گروهی استان با اعلام این مطلب اظهار داشت: نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نقشه راهی برای مسئولان شد و رسالت دستگاههای فرهنگی را سنگینتر کرد.
وی فرهنگ را دغدغه اصلی مقام معظم رهبری دانست و افزود: معظمله از فرهنگ به عنوان هویت یک ملت و ارزشهای فرهنگی را روح جامعه عنوان فرمودهاند و به کرات مسئولان فرهنگی را به انجام کارهای محتوایی و برنامهریزیهای اصولی برای بسترسازی برای تبدیل فرهنگ به باور و اعتقاد مردم فرا خواندند.
رئیس حوزه هنری استان کردستان انقلاب اسلامی ایران را یک انقلاب فرهنگی دانست و افزود: فرهنگ زیر مجموعه اقتصاد نبوده و اهمیت آن کمتر از اهمیت اقتصاد نیست.
رئیس حوزه هنری استان کردستان در ادامه عملکرد جزیرهای در حوزه فرهنگ را بزرگترین لطمه و مانع تحقق اهداف در این بخش عنوان کرد و گفت: و یک تصمیم اشتباه از سوی یک متولی فرهنگی بازخورد نامطلوبی برای سالها بر پیکره فرهنگ میگذارد نمونه آن جایگزینی فرهنگ غربی سبک زندگی به جای سبک اسلامی ایرانی است.
رئیس حوزه هنری استان کردستان از اختصاص ۲۰۵ میلیون تومان اعتبار در سالجاری به حوزه هنری استان خبر داد و افزود: اعتبارات حوزه هنری با وجود گستردگی برنامهها و اقدامات قابل توجهی که در زمینه تولید آثار هنری و حمایت از هنرمندان انجام داده بسیار اندک است.
رئیس حوزه هنری استان کردستان اضافه کرد: اعتبار ناچیز اختصاص یافته به حوزه هنری، استیجاری بودن ساختمان این مجموعه، کمبود نیروهای متخصص را از مشکلات حوزه هنری استان برشمرد و افزود:این مجموعه تنها دستگاه فرهنگی در استان است که در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد از اعتبارات خود را صرف تولید میکند و تنها ۱۰ تا ۲۰ درصد از اعتبارات آن صرف هزینههای اجرایی میکند.
مرادی به برگزاری چهارمین دوره آثار تولیدی مراکز استانی حوزه هنری در سالجاری خبر داد و با اشاره به مسئولیت کردستان در کمیته موسیقی این جشنواره اضافه کرد: انقلاب اسلامی، تمدن اسلامی، دفاع مقدس، سبک زندگی ایرانی اسلامی، کودک، خانواده و اخلاق عدالت و پیشرفت و سند چشمانداز ایران ۱۴۰۴، تناسبسازی کارها با فضای بومی و منطقهای، پرهیز از برنامههای تکراری و یکنواخت و توجه به خلاقیت و نوآوری از جمله اولویتهای حوزه هنری استان کردستان در راستای تولید آثار فاخر در سالجاری است.
مرادی برگزاری همایشها و جشنوارههای داستان، شعرنویسی، هنرهای تجسمی، موسیقی، کارگاههای آموزشی و … را از برنامههای حوزه هنری استان کردستان اعلام کرد و افزود: جریانسازی، فاخرسازی، توجه به نسل جوان و مواجه موثر با اقتضائات روز را از مهم ترین سیاستهای حوزه هنری کردستان است.
وی استعداد فیلمسازی در کردستان را به فوتبال در برزیل تشبیه کرد و افزود: فیلمسازان استان با کمترین حمایتها آثاری را خلق میکنند که همواره در جشنوارههای داخلی و خارجی حائز رتبههای برتر میشوند و تلاش ما در این حوزه هدایت آثار به سمت تولیدات فاخر و در اولویت قرار دادن تولیدات مبتنی بر اولویتها و سیاستهای تعریف شده حوزه هنری است.
وی با اشاره به تولید بیش از ۱۱ فیلم کوتاه ۱۰۰ ثانیهای، دو فیلم بلند و ۲۰ فیلم در بخش پویانمایی در سال گذشته در حوزه هنری استان، افزود: جشنواره دف «نوای رحمت» یکی از جشنوارههای شناسنامهدار به نام حوزه هنری استان است که امسال نیز همچون سالهای گذشته در سنندج برگزار میشود.

رئیس حوزه هنری استان کردستان: دستگاههای متولی فرهنگ باید با تعامل و همبستگی در راستای توسعه و ارتقاء سطح فرهنگ استان فرهنگی کردستان تلاش کنند.
رئیس حوزه هنری استان کردستان پرهیز از هرکونه موازی کاری را راز موفقیت دستگاههای متولی فرهنگ استان دانست و افزود: باید با تعامل و همبستگی در راستای توسعه و ارتقاء سطح فرهنگ استان فرهنگی کردستان تلاش کنند.
شناسه خبر : 10323