خانه / سیاسی / آمادگی نیروهای آمریکایی، پیشمرگ و نیروهای نزدیک به پ.ک.ک برای آزادسازی شنگال

آمادگی نیروهای آمریکایی، پیشمرگ و نیروهای نزدیک به پ.ک.ک برای آزادسازی شنگال

مسئول اطلاع رسانی نیروهای مدافع شنگال(نزدیک به پ.ک.ک) ضمن اشاره به تداوم حملات این نیرو به داعش از آمادگی نیروهای آمریکایی، پیشمرگ و مدافعین شنگال برای آزادسازی این شهر خبر داد

به گزارش خبرگزاری کردپرس، راشد داود مسئول اطلاع رسانی نیروهای مدافع شنگال در گفتگو با خبرنگار کردپرس اعلام کرد: این نیروها به طورم مداوم در کوهستان شنگال و مناطق اطراف آن در حال انجام عملیات علیه عناصر داعش هستند.
 
وی افزود: ظرف چند روز اخیر نیروهای مدافع شنگال به مواضع داعش حمله کرده و خسارات فراوانی به آنها وارد کردند اما نمی توان آمار دقیقی در این رابطه اعلام کرد چراکه اعضای این گروه بلافاصله اجساد کشته ها و مجروحین خود را از محل حادثه به جای دیگری منتقل می کنند.
 
 
راشد داود گفت: تا آزادسازی شنگال زمان زیادی باقی نمانده است زیرا تنی چند از مشاورین نظامی آمریکایی و نیروهای پیشمرگ و همچنین نیروهای مدافع شنگال در حالت آماده باش برای آزادسازی این منطقه هستند.
 
کد مطلب: ۷۴۸۶۶  |  تاريخ: ۱۳۹۳/۹/۱۸  |  ساعت: ۱۲ : ۵۲

شناسه خبر : 16925

این خبر رو هم ببینید

بلومبرگ: سرکردۀ جدید داعش در استانبول دستگیر شد

روزنامۀ بلومبرگ از قول مقامات ترکیه مدعی شد، سرکردۀ جدید داعش در استانبول توسط پلیس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + ده =