خانه / سیاسی / آمریکا کمک نظامی کردهای عراق را به کوبانی رساند

آمریکا کمک نظامی کردهای عراق را به کوبانی رساند

در یک اقدام غیرمنتظره آمریکا بسته های نظامی متعلق به اقلیم کردستان را در شهر کوبانی پایین انداخت

به گزارش کردپرس به نقل از نیویورک تایمز، آمریکا سه محموله نظامی و پزشکی را که از سوی کردهای عراق فراهم شده بود، در شهر کوبانی برای کمک به کردهای سوریه که در برابر حمله داعش به این شهر مقاومت می کنند پایین انداخته است.
به گفته فرماندهی مرکزی آمریکا، این کشور روز گذشته طی چند ساعت، ۲۷ بسته نظامی شامل سلاح سبک، ملزومات و مهمات و همچنین کمکهای پزشکی را توسط سه هواپیمای سی ۱۳۰ در شهر کوبانی برای نیروهای کرد پایین انداخته است.
به گفته مقامات آمریکا این کمکها را اقلیم کردستان عراق برای کردهای سوریه فراهم کرده است.
مقامات آمریکایی گفته اند باراک اوباما نیاز مبرم برای ارسال سلاح به کردها در کوبانی را که توسط داعش محاصره شده اند به نخست وزیر ترکیه در تماس تلفنی دیروز گوشزد کرده است.
به گفته پنتاگون، وزارت دفاع آمریکا، هواپیماهای ائتلاف ضد داعش از زمان محاصره کوبانی ۱۳۷ بار اهداف ومواضع داعش را بمباران کرده اند و در طی این بمبارانها صدها تن از نیروهای داعش کشته شده اند.یکی دیگر از مقامات آمریکایی بعد از اعلام خبر ارسال کمک نظامی به کردهای سوریه از ادامه ارسال کمکهای نظامی و پزشکی به کردها در کوبانی خبر داد و همچنین گفت آمریکا در حال بررسی بازکردن یک معبر زمینی برای ارسال کمک به کوبانی است اما برای این کار به همکاری ترکیه نیاز دارد.
پلات جان، سخنگوی نیروهای کرد در کوبانی، در صفحه تویتر  خود رسیدن کمکهای نظامی به شهر کوبانی را تایید کرده است.
در روزهای گذشته فاش شد که آمریکا در دوسال گذشته با کردهای سوریه در تماس بوده است و از دو روز پیش مذاکرات مستقیمی میان آمریکا و حزب اتحاد دموکراتیک کردهای سوریه که نیروهای نظامی این حزب در حال حاضر با داعش در کوبانی و دیگر مناطق کردنشین سوریه مقابله می کنند،صورت گرفته است.
اقلیم کردستان پیش از این از ارسال کمک نظامی برای کردهای سوریه خبر داده بود که به علت عدم اجازه ترکیه برای بازکردن معبر، ارسال این کمکها به دست کردهای سوریه در کوبانی امکان پذیر نبود./B
 
کد مطلب: ۷۱۹۱۷  |  تاريخ: ۱۳۹۳/۷/۲۸  |  ساعت: ۸ : ۴۰

شناسه خبر : 17363

این خبر رو هم ببینید

بلومبرگ: سرکردۀ جدید داعش در استانبول دستگیر شد

روزنامۀ بلومبرگ از قول مقامات ترکیه مدعی شد، سرکردۀ جدید داعش در استانبول توسط پلیس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 6 =