خانه / اجتماعی / «احمد طه» نماینده سابق مردم بوکان در گذشت

«احمد طه» نماینده سابق مردم بوکان در گذشت

«جای پای خدمتگزاران مردم پیوسته چون نگینی بر انگشتری مدور زمان می درخشد و هرکس به قدر خدماتش در قلب مردم جا دارد.»

امروز چهارشنبه (۹ مهر) شهرستان بوکان یکی ازخدمتگزاران دیرین خود را  که برگردن مردم این شهرستان حق فراوانی داشت، ازدست داد.
 ” احمد طه” که در دوره های سوم و چهارم مجلس شورای اسلامی، به عنوان نماینده مردم بوکان وحومه یادگارهای قابل توجهی را برای موکلان خود به ارمغان آورد، بعد از یک دوره طولانی بیماری ، امروز در تهران درگذشت.
پیکر آن مرحوم بعد از تشییع از جلوی ساختمان مجلس شورای اسلامی به بوکان باز گردانده می شود.
به این وسیله مدیریت سایت کرد نور و دست اندرکاران این رسانه خبری، مصیبت وارده را به خانواده آن مرحوم و شهروندان بوکان و حومه تسلیت می گوید.

شناسه خبر : 8363

این خبر رو هم ببینید

نگاهی به مشکلات یک هنر اقلیمی در گفت و گو با صابر محمودی، هنرمند نازک کار اهل سنندج؛ نازک کاری را به رسمیت بشناسید/حتی یک صندوق حمایتی نداریم

صابر محمودی از جمله هنرمندان اهل سنندج است که هنر نازک کاری نسل به نسل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × دو =