خانه / اجتماعی / استاندار کردستان در جلسه شورای اداری دیواندره چه گفت؟

استاندار کردستان در جلسه شورای اداری دیواندره چه گفت؟

استاندار کردستان امروز چهارشنبه در راس هیاتی از مدیران کل ستادی استانداری کردستان، مدیران کل دستگاه‌های اجرایی و مشاورین خود به شهر زرینه و شهرستان دیواندره سفری یکروزه انجام داد و عصر امروز در جلسه شورای اداری شهرستان دیواندره شرکت کرد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان؛ عبدالمحمد زاهدی عصر امروز در جلسه شورای اداری شهرستان دیواندره اظهار داشت: خداوند به ما به لطف و عنایت داشته که در کشور ایران خلق شده ایم و برای شکرگذاری این نعمت باید اعتماد مردم را بدست بیاوریم.
 
وی افزود: اگر مسئولان نتوانند اعتماد مردم را جلب کنند و متعهد و با مردم صادق نباشند، مدیون خون شهدا خواهند بود.
 
به گفته زاهدی امام خمینی (ره) مردم را ولی نعمت خود می دانست و می فرمود: همه ما باید در خدمت مردم باشیم و مردم را شریک کارهای خود بدانیم.
 
استاندار کردستان با تاکید بر اینکه مردمی بودن با عوامفریبی و پوپولیسم متفاوت است، گفت: مجموعه تلاش و برنامه ریزی مدیران در جلسات، کارگروه ها و شوراهای مختلف  خود خدمت است و باید در این جلسات صادقانه و به سرعت مشکلات مردم رسیدگی شود.
 
عبدالمحمد زاهدی خاطر نشان کرد: اگر ما ادعا می کنیم که تنها نظام اسلامی دنیا هستیم  باید کارآمدی و توانایی و دلسوزی این نظام را به همه دنیا اثبات کنیم.
 
 
 
استاندار کردستان با اشاره به اینکه روابط دنیای امروز را منافع تعیین می کند افزود: ایران بدلیل موقعیت استراتژیک منطقه ای، داشتن منابع غنی طبیعی و زیرزمینی و سابقه تمدن تاریخی و اصالت همواره مورد طمع قدرت ها بوده است.
 
وی ایران را از نظر تمدنی قدیمی ترین تمدن خاورمیانه نام برد و گفت: منافع همه کشورها در تمام دنیا سبب می شود که نسبت به سرنوشت کشور ما حساس باشند.
 
زاهدی اظهار داشت: اقدامات نابخردانه برخی کشورهای منطقه در کاهش قیمت نفت بیش از ایران به خود آنان ضربه می زند و زیان می رساند.
 
به گفته استاندار کردستان سیاست های اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری می تواند بهترین چراغ راه ما برای کاهش وابستگی به نفت در آینده باشد و باید ملاک نظر همه مدیران و مسئولان باشد.
 
وی همچنین نوید داد که در بودجه سال ۹۴ و در برنامه ششم توسعه این سیاست ها ملاک عمل دولت تدبیر و امید است و باید تلاش گردد که در کشور ما اتکای اقتصاد به علم و تولید باشد نه منابع نقتی و زیرزمینی.
 
وی با انتقاد از این دیدگاه که برخی سیاست های اقتصاد مقاومتی را به ریاضت و انزوا تعبیر می کنند، افزود: برای تحقق این سیاست ها باید با جهان خارج ارتباط قوی و دو سویه داشته باشیم.
 
عبدالمحمد زاهدی تصریح کرد: باید در معادلات سیاسی، نظامی و اقتصادی دنیا نقش مفید و موثر داشته باشیم و این ممکن نیست جز داشتن ارتباط و تعامل قوی با منطقه و جهان.
 
استاندار کردستان ابراز امیدواری کرد با پیشبرد مذاکرات از سوی تیم مذاکره کننده هسته ای شرایط اقتصادی حاکم بر کشور در سال آینده بهتر شود و وابستگی مزمن اقتصاد به نفت کاهش یابد.
 
به گفته زاهدی تحقیقات نشان داده که قدرت های برتر جهان در سال های آینده احتیاجی به نفت ندارند و بسوی تامین و تولید انرژی های تجدید پذیر می روند.
 
عبدالمحمد زاهدی تاکید کرد: با توجه به شرایط آب در سال جاری مدیران و مسئولین برنامه های اقتصادی و تولیدی خود را در مسیری طرح ریزی کنند که نیاز کمی به آب داشته باشد و همه گروه های مردم را به صرفه جویی در مصرف آب توصیه کنند.
 
وی علت اصلی بالا بودن نرخ بیکاری در کردستان را توسعه نیافتگی عنوان و تصریح کرد: بدون سرمایه گذاری و مطالبه مردم توسعه اتفاق نمی افتد.
 
استاندار کردستان علت اصلی این توسعه نیافتگی کردستان را دو عامل عمده عدم توجه به ظرفیت ها و کمرنگ بودن زمینه های اجتماعی توسعه و سرمایه گذاری عنوان کرد.
 
وی تصریح کرد: ایجاد زمینه اجتماعی ابتدا با تحول دیدگاه در میان مسئولین و کارکنان دستگاه ها شروع شده و در میان مردم هم باید توسعه کردستان به مطالبه اصلی بدل شود.
 
وی خاطر نشان کرد: اگر مردم به یک معیشت روزمره و معمولی راضی بوده و افق دید بلند مدت نداشته باشند هیچگاه توسعه در کردستان عملی نخواهد بود.
 
زاهدی تاکید کرد سرمایه به مملکتی می رود که راحت به نتیجه برسد و مردم کردستان باید خود بیش از همه از سرمایه گذاران استقبال کنند.
 
وی ابراز امیدواری کرد اعتبارات خوب پیش بینی شده در برنامه ششم توسعه و برنامه توازن منطقه ای بخشی از عقب ماندگی تاریخی کردستان را جبران کند.
 
استاندار کردستان با اشاره به ساخت و ساز غیر مجاز در اطراف شهرها و افزایش سکونت گاههای غیر رسمی اظهار داشت: دیواندره نیز با این معضلات روبروست و برای حل و چاره جویی نهایی این معضل مشغول رایزنی با تهران هستیم.
 
وی چاره جویی این مشکل را در صورتی ممکن دانست که مدیران بتوانند از افزایش این مناطق جلوگیری کنند.
 
وی مسکن مهر را از دیگر معضلات اولویت دار دیواندره عنوان کرد و گفت: وزارت راه و شهرسازی وعده داده است که تا پایان سال ۹۵ کل مسائل و مشکلات مسکن مهر در کل ایران حل و فصل شود.
 
اختصاص اعتبار ویژه برای سد سیازاخ دیوندره در بودجه سال ۹۴ از وعده های استاندار کردستان به مردم دیواندره بود.
 
عبدالمحمد زاهدی از مهمترین عوامل توسعه دیواندره و اطراف این شهر را اتمام پروژه کریدور اصلی شمالغرب به جنوب غرب نام برد و گفت: این راه دومین راه اصلی ترانزیت کشور است.
 
وی گفت: با استانداران کرمانشاه و آذربایجان غربی چندین جلسه با وزیر راه و شهرسازی داشته ایم که اعتبارات خاصی به کریدور میاندوآب کرمانشاه اختصاص داده شده است.
 
زاهدی از خیرین مدرسه ساز شهرستان دیواندره تشکر کرد و گفت: علیرغم پایین بودن درآمد سرانه مردم کردستان در همه عرصه های خیر پیشقدم هستند و این قابل ستایش است.
 
وی از مسئولین این شهرستان خواست برنامه های خود را از طریق رسانه ها با مردم در جریان بگذارند و تحمل خود را در مقابل انتقادات مردم بالا ببرند تا درصد خطای آنان در انجام وظایف محوله کاهش یابد.
 
شایان ذکر است استاندار کردستان امروز چهار شنبه در راس هیاتی از مدیران کل ستادی استانداری کردستان، مدیران کل دستگاههای اجرایی و مشاورین خود به شهر زرینه و شهرستان دیواندره سفری یکروزه انجام داد./ الف

شناسه خبر : 8053

این خبر رو هم ببینید

نگاهی به مشکلات یک هنر اقلیمی در گفت و گو با صابر محمودی، هنرمند نازک کار اهل سنندج؛ نازک کاری را به رسمیت بشناسید/حتی یک صندوق حمایتی نداریم

صابر محمودی از جمله هنرمندان اهل سنندج است که هنر نازک کاری نسل به نسل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × چهار =