به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، پلیس بلژیک روز سه شنبه اعلام کرد صلاح عبدالسلام مظنون اصلی حوادث تروریستی پاریس سه هفته قبل از حملات پرچم داعش را در صفحه فیس بوک خود منتشر کرده بود.
در حوادث تروریستی پاریس گروهی از افراد مسلح علاوه بر بمب گذاری به روی مردم آتش گشودند. در این حوادث ۱۳۰ نفر کشته شدند.
هرچند مرکز مبارزه با تروریسم فرانسه اعلام کرده است که این عکس در ماه اکتبر بر روی فضای مجازی منتشر شده است ولی تحقیقات مرکز جنایی پلیس بلژیک تایید کرده است که این عکس چند هفته قبل از حوادث پاریس بوده است.
پلیس بلژیک می گوید عبدالسلام یکی از چهره های اصلی گروه تروریستی داعش در اروپا بوده است که با رئیس حلقه تروریستی حوادث پاریس یعنی عبدالحمید عبدود رابطه داشته است.
گفته می شود همه کسانی که در حوادث تروریستی پاریس شرکت داشتند در محله مولنبیک بروکسل زندگی می کردند. ماه گذشته پلیس بلژیک با حمله به این محله چند نفر از اعضای این گروه را دستگیر کرد.
شناسهٔ خبر: ۳۶۶۱۶۹۱ – چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ – ۰۵:۴۲لینک گروه تلگرام پایگاه خبرگزاری کردنور