خانه / سیاسی / افزایش ۲۵ درصدی تردد وسایل نقلیه در جاده‌های کردستان/ رانندگان غیربومی عامل بیشترین تصادفات فوتی

افزایش ۲۵ درصدی تردد وسایل نقلیه در جاده‌های کردستان/ رانندگان غیربومی عامل بیشترین تصادفات فوتی

فرمانده پلیس راه استان کردستان از افزایش ۲۵ درصدی تردد وسایل نقلیه در طول ۳ روز گذشته در سطح جاده‌های برون شهری استان خبر داد.

عیسی گوهری امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: از آغاز سال جدید تاکنون تردد وسایل نقلیه در سطح جاده‌های برون شهری کردستان رشد ۲۵ درصدی داشته‌ که با توجه به مساعد بودن شرایط جوی، پیش‌بینی افزایش این آمار طی امروز و روزهای آینده وجود دارد.
وی همچنین از رشد چند درصدی تصادفات منجر به جرح در راه‌های برون شهری استان خبر داد و گفت: در زمینه تصادفات منجر به فوت نسبت به سال گذشته در حالت برابر قرار داریم و افزایشی در این زمینه نداشته‌ایم.
گوهری انحراف به چپ را عامل ۴۰ درصد از تصادفات برون شهری طی چند روز گذشته در استان عنوان و تصریح کرد: ۳۰ درصد عامل تصادفات نیز ناشی از عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه بوده است.
به گفته وی، ۱۰ درصد تصادفات به دلیل خواب‌آلودگی و ۱۳ درصد نیز ناشی از عدم توجه به جلو از سوی رانندگان بوده که ۲۷ درصد از این تصادفات ما بین ساعت ۲۴ تا ۴ بامداد به وقوع پیوسته است.
گوهری از برخورد بدون اغماض نیروهای پلیس راه با رانندگان دارای تخلف رانندگی خطرساز خبر داد و گفت: با تخلفات رانندگی که موجب به خطر افتادن جان راننده و سایر استفاده‌کنندگان از جاده می‌شود به صورت ویژه و بدون هیچ ملایمتی برخورد قاطع خواهیم کرد.
رئیس پلیس راه کردستان اظهار کرد: هدف پلیس از سخت‌گیری در این زمینه جریمه کردن مردم نیست، بلکه ایجاد بستری امن برای جلوگیری از وقوع هر نوع حادثه ناگوار برای مردم بومی و مسافران در جاده‌های استان است.
وی گفت: از خانواده‌ها می‌خواهیم در زمان توقف در کنار جاده نهایت دقت را داشته باشند تا اتفاق ناگوار و خاطره‌ای تلخ در آغازین روزهای سال را برای خود و اطرافیانشان رقم نزنند.
گوهری گفت: استراحت در جاهای مطمئن و با فاصله مناسب از حریم جاده و همچنین دقت در مواظبت از کودکان از مسائل مهمی است که باید مدنظر مسافران باشد.
رئیس پلیس راه کردستان از کاهش میزان تخلفات بعد از افزایش نرخ جرائم در سطح جاده‌های استان خبر داد و افزود: اولویت پلیس در بحث جرائم برخورد با تخلفات حادثه‌ساز است.
وی با بیان اینکه بیشترین تصادفات طی چند روز اخیر مربوط به محورهای مریوان – سقز است، اظهار داشت: دقت در زمان رانندگی در محور مریوان به دلیل پیچ‌های متعدد و کوهستانی نیاز ضروری است که امیدواریم از سوی رانندگان به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.
گوهری از افزایش آمار تصادفات منجر به جرح در جاده‌های استان نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: در زمینه تصادفات منجر به فوت در حالت مساوی نسبت به سال گذشته قرار داریم.
وی با بیان اینکه بیشترین آمار تصادفات نیز مربوط به ساعت ۲۴ شب و ساعت‌های بامدادی به دلیل خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان است، خاطر نشان کرد: بیشترین آمار تصادفات فوتی در سطح جاده‌های استان را رانندگان غیربومی به خود اختصاص داده‌اند.
گفتنی است، ۷۴ تیم راهنمایی و رانندگی به صورت شبانه‌روزی و ۱۰ تیم به صورت نامحسوس و نفراتی از واحدهای انتظامی در قالب طرح طرح پلیس نوروزی از ۲۵ اسفندماه سال گذشته در تأمین امنیت و برخورد با متخلفین راهنمایی و رانندگی در سطح جاده‌های استان فعالیت می‌کنند.۹۵/۰۱/۰۴ :: ۱۴:۳۱لینک گروه تلگرام پایگاه خبرگزاری کردنور

شناسه خبر : 13705

این خبر رو هم ببینید

بلومبرگ: سرکردۀ جدید داعش در استانبول دستگیر شد

روزنامۀ بلومبرگ از قول مقامات ترکیه مدعی شد، سرکردۀ جدید داعش در استانبول توسط پلیس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + شش =