دومین جلسه شورای اداری بخش مرکزی درمورخ ۲۸/۱۰/۹۴ راس ساعت ۱۰ صبح درمحل سالن جلسات فرمانداری به ریاست امامی بخشدارمرکزی دیواندره و باحضور روسای ادارات آموزش و پرورش ، جهاد کشاورزی ، مرکزفنی حرفه ای ، کار و امور اجتماعی ، منابع طبیعی ، کمیته امداد ، امور آب ، مرکز بهداشت ، ورزش و جوانان و ستاد امر به معروف و نهی از منکرشهرستان، دهیاران بخش مرکزی کارشناسان بخشداری ، ناظرفنی دهیاری ها، مسئول امورمالی دهیاری برگزارگردید.
در ابتدای جلسه امامی بخشدارمرکزی، ضمن تبریک به مناسبت لغو تحریم های ضالمانه و تثبیت حق مسلم کشور عزیزمان در مجامع بین اللملی و فرا رسیدن ایام الله دهه فجر، انقلاب اسلامی را انفجار نور نامیدند و افزودند خاطره دهه فجر شیرین ترین خاطره ملت ما بعد از ورود اسلام به سرزمین ایران است و انقلاب اسلامی را نمونه ای از قدرت بی همتا و معنوی مردمی دانست ؛ که بر پایه مردم سالاری دینی و خون پاک شهیدان استوار گشته است. و دهه فجر را فرصت مغتنمی جهت معرفی عملکرد و دستاوردهای دولت به مردم دانستند. و اشاره کردند بر این اساس شایسته است در گرامیداشت این ایام نسبت به برگزاری هر چه با شکوه تر مراسمات ایام الله دهه فجر تلاش همه جانبه ای به عمل آید .و دهیاران با تشکیل کمیته روستایی زمینه مشارکت و حضور گسترده مردم را در ویژه برنامه های دهه فجر فراهم نمایند.
امامی در ادامه به بحث انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری اشاره و گفتند: مبناى مردمسالارى دینى با مبناى دمکراسى غربى متفاوت است. مردمسالارى دینى- که مبناى انتخابات ماست و برخاستهى از حق و تکلیف الهىِ انسان است- صرفاً یک قرارداد نیست. همهى انسانها حق انتخاب و حق تعیین سرنوشت دارند؛ این است که انتخابات را در کشور و نظام جمهورى اسلامى معنا دارمىکند.
ایشان همچنین اذعان نمودند” شکل گیری جمهوری اسلامی که نظامی مبتنی بر مردم سالاری دینی است، نمایانگر اهمیت اراده و تصمیم مردمانِ این سرزمین در تعیین سرنوشت خویش است. لذا از آن به بعد بطور متوسط هر ساله یک انتخابات برای تعیین رئیس جمهور، نمایندگان مجلس خبرگان رهبری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، شورای های اسلامی شهر و روستا و … برگزار گردیده است.
امامی در خاتمه به مسئولین و دهیاران بر فراهم نمودن زمینه حضورحداکثری و مشارکت پرشور مردم در انتخابات را خواستار شدند و مشارکت بالای مردم در این عرصه را ضامن و حفظ نظام جمهوری اسلامی از خطرات و تهدیدات، و در عین یک تکلیف و وظیفه نیز قلمداد کردند.
ایشان مسائل و مشکلات شهرستان و به خصوص بخش مرکزی و توسعه و سرمایه گذاری در سطح بخش و توجه ویژه به دامپروری و کشاورزی مطالبی را بیان نموده و به نقش دهیاران و آگاهی بخشی مردم به محیط زیست و تخریب مراتع و مهاجرت از روستا به شهر و مسائل و آسیب های اجتماعی (خشونت – قتل – خود کشی – اعتیاد طلاق و … ) و میزان بودجه و اعتبارات بر اساس وسعت را بیان نمودند
ایشان در ادامه مطالب به نقش دهیاران به عنوان نماینده دولت در روستا و نقش موثر تر آنها در رفع مسائل و مشکلات روستا و انعکاس به ادارات ذیربط ، حفاظت از اراضی ملی،تشکیل شورای بهداشت، تشکیل ستاد دهه فجر ،نظارت بر خبازی ها و … پرداختند ..
در ادامه جلسه تعدادی از مسئولین شهرستان مسائل و مشکلات را در حوزه کاری خود بیان نمودند و دهیاران هم مطالبی در خصوص مسائل و مشکلات مربوط به حوزه ی کاری خود اعلام و خواهان توجه بیشتر مسئولین ذیربط به روستاها شدند.

انتخابات تجلی اراده ملت بر سرنوشت خویش است.
مردمسالارى دینى- که مبناى انتخابات ماست و برخاستهى از حق و تکلیف الهىِ انسان است- صرفاً یک قرارداد نیست. همهى انسانها حق انتخاب و حق تعیین سرنوشت دارند؛ این است که انتخابات را در کشور و نظام جمهورى اسلامى معنا دارمىکند.
شناسه خبر : 7035