خانه / فرهنگی / انتشار سه اثر داستانی جدید ازسراج بناگر

انتشار سه اثر داستانی جدید ازسراج بناگر

رمان قولولولو به زبان کردی سنندجی و دو مجموعه داستان کوتاه فارسی به نام‌های صخره و زنی با چمدان آبی اثر استاد سراج بناگر از سوی انتشارات علمی کالج منتشر شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان؛ سراج بناگر نویسنده و شاعر کرد سنندجی سه اثر ادبی جدید را روانه بازار کرد تا در اختیار علاقمندان به داستان و رمان قرار گیرد.
 
رمان “قولولولو” به زبان کردی سنندجی که اولین رمان منتشره به همین زبان می‌باشد و دو مجموعه داستان کوتاه فارسی به نام‌های “زنی با چمدان آبی” و “صخره” آخرین آثار منتشر شده سراج بناگر می‌باشد.
 
روز دوشنبه هفتم مهر ماه طی مراسمی که به همت انتشارات علمی کالج وکارآموزان کارگاه داستان نویسی استاد بناگر برگزار شد از این سه اثر تازه انتشار یافته در سالن شماره ۲ سینما بهمن سنندج رونمایی شد و جمع زیادی از اساتید و علاقمندان به ادبیات و داستان شرکت داشتند.
 
سراج بناگر پیشتر در سال ۷۴ گزیده اشعار خود را که در فاصله سال‌های ۵۶ تا ۷۲ سروده بود در مجموعه “مالروهای سکوت” منتشر کرد، در سال ۸۵ مجموعه داستان کوتاه کردی “چاوشارەکێ” به زبان کردی سنندجی و در سال ۹۰ مجموعه داستان “خرس” به زبان فارسی از این نویسنده توانای سنندجی انتشار یافته بود.
 
خود او می‌گوید: رمان قولولولو در ۳۴۰ صفحه و ادامه همان مجموعه داستان‌های کوتاه “چاوشارەکێ” است که پیشتر به زبان کردی سنندجی منتشر و تداوم سرگذشت زندگی قهرمانان و بیش از سی شخصیت یک مجموعه داستان است.
 
سراج بناگر درسال ۱۳۳۶ در محله قطارچیان سنندج متولد و خود وی در بیان دلیل نوشتن و انتشار رمانش به زبان کردی سنندجی می‌گوید: “زبان کردی سنندجی زبانی گسترده، پخته، زیبا و ناشناخته است و بدین دلیل که اجدادم چندین نسل در این شهر زندگی کرده‌اند، علاقه فراوانی به این زبان دارم.”  
 
سراج بناگر می گوید: “پدرم اهل اندیشه و غزالی شناسی بزرگ بود، از همان آغاز نوجوانی با تذکره اولیا و کیمیای سعادت غزالی آشنا شدم و کار داستان نویسی را از همین سن نوجوانی شروع کردم.”
 
گفتنی است سراج بناگر از مدرسان توانمند حوزه داستان و از سال ۶۸ بطور متناوب و از سال ۷۵ بطور مستمر داستان نویسی را در شهر سنندج تدریس می‌کند.
 
سراج بناگر از سال ۱۳۷۰ در استانداری کردستان مشغول بکار می‌‌باشد.
 
 

شناسه خبر : 19745

این خبر رو هم ببینید

سروده‌های شعرای کُرد، مصداق ارادت اهل سنت به امام مهربانی‌ها

 هنر و ادبیات از عرصه‌های عمده ظهور و تجلی اعتقادات و باورهای دینی، مذهبی و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + 18 =