خانه / سیاسی / انفجار انتحاری مقابل سفارت ایران در کابل/ افخم: همه کارمندان سفارت ایران در سلامت کامل هستند

انفجار انتحاری مقابل سفارت ایران در کابل/ افخم: همه کارمندان سفارت ایران در سلامت کامل هستند

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با محکوم کردن اقدام تروریستی در خیابان مقابل سفارت ایران در کابل اعلام کرد همه کارمندان سفارت در سلامت کامل هستند

پنجشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۳ – ۰۸:۵۶
به گزارش ايمنا، شبكه تلويزيوني بي بي سي صبح امروز اعلام كرد حوالی ساعت هشت صبح به وقت محلی صداي انفجار مهيبي در نزديكي دفتر رياست جمهوري افغانستان به گوش رسيد.
«حشمت استانکزی» سخنگوی پلیس کابل به یکی از تلویزیون‌های محلی گفت یک بمب‌گذار انتحاری سوار بر یک خودرو خود را در نزدیکی سفارت ایران منفجر کرده است.
پلیس کابل می‌گوید طبق گزارش‌های ابتدایی، در این رویداد یک غیرنظامی کشته و یک نفر دیگر هم زخمی شده است.
در نزدیکی محل رویداد، سفارت‌های ایران و ترکیه در کابل و همچنین دفتر مرکزی یک بانک خصوصی و یک هتل چهار ستاره نیز واقع شده‌اند.
گروه طالبان مسئولیت این حمله انتحاری را به عهده گرفته و اعلام كرده است که کاروان نیروهای خارجی را هدف قرار داده‌اند.
سخنگوي وزارت خارجه ايران اما ضمن محکوم کردن اقدام تروریستی در خیابان مقابل سفارت ایران در کابل اعلام کرد همه کارمندان سفارت در سلامت کامل هستند و هیچ آسیبی به سفارت وارد نشده است.
مرضیه افخم اظهارداشت: همه همکاران سفارت در سلامت کامل هستند و در اثر این اقدام تروریستی هیچگونه آسیب به سفارت کشورمان وارد نگردیده است.
افخم با تاکید بر لزوم برخورد با هر گونه اقدام تروریستی در هر جا و توسط هر فرد یا گروهی ریشه یابی پدیده شوم افراطی گری و تروریسم در کشورهای مختلف و تقابل اصولی و فارغ از استانداردهای چندگانه با آن را مورد تاکید قرار داد.

شناسه خبر : 16331

این خبر رو هم ببینید

بلومبرگ: سرکردۀ جدید داعش در استانبول دستگیر شد

روزنامۀ بلومبرگ از قول مقامات ترکیه مدعی شد، سرکردۀ جدید داعش در استانبول توسط پلیس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − نه =