به گزارش خبرگزاری مهر، در ادامه این گزارش به نقل از تعدادی از نمایندگان پارلمان اروپا آمده است: بروشورها و برگه های تبلیغاتی گروه داعش در ماشین برخی از نمایندگان پارلمان اروپا پیدا شده که می تواند به عنوان مدرک مهمی در این رابطه قلمداد شود.
گزارش ها حاکی از این است که دو راننده از وابسته های به داعش در این امر دست داشته اند .اين دو راننده اغلب با خودروهای خود نمايندگان پارلمان اروپا را در بروكسل و استراسبورگ به محل كار و ديدارهای آنها میبردند.
این در حالی است که اداره پليس مركزی بلژيک تحقيقات در اين زمينه را آغاز كرده است.
در بيانيه پارلمان اروپا در اين رابطه آمده است: متاسفانه در تحقيقات بيشتر در پروندهي برخی از افراد، به موارد سنگينی برخورديم. صاحبنظران معتقدند که استخدام راننده،برای پارلمان اروپا مبلغی برابر با ۳ ميليون و ۷۰۰ هزار يورو در سال هزينه خواهد داشت.
در حال حاضر، حدود ۶۵ راننده از آژانسهای خصوصی مسافربری در بروكسل، در خدمت ۷۵۱ نماينده هستند.
شناسهٔ خبر: ۳۶۰۱۰۸۳ – یکشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۵ – ۱۴:۴۷
لینک گروه تلگرام پایگاه خبرگزاری کردنور

برخی رانندگان نمایندگان پارلمان اروپا طرفدار داعش هستند
پایگاه اینترنتی مجله اشپیگل در گزارشی اعلام کرد که برخی رانندگان نمایندگان پارلمان اروپا طرفداران گروه داعش هستند.
شناسه خبر : 3341