مدیرکل راه و شهرسازی استان کردستان در مراسم آغازین این سمینار علمی در سنندج اظهار داشت: بتن پیشتنیده از تکنیکهای بسیار مهمی است که از حدود ۵۰ سال پیش وارد حوزه معماری کشور شده است.
محمدصادق وجدی افزود: با استفاده از بتن پیشتنیده مقاومت کششی در سازههای بتنی افزایش یافته و موجب کاهش ایجاد سازههایی میشود که از لحاظ معماری حجم قابل توجهی را در برمیگیرد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کردستان تصریح کرد: با توجه به محدودیتهای مختلف در محل پروژه نظیر کنترل دما و تجهیزات مناسب میتوان با استفاده از سازههای پیشساخته کیفیت سازه را بالا برده و کاهش زمان را محقق ساخت.
وجدی افزود: توجه جامعه مهندسی به اقتصادیکردن طرحهای اجرایی و روشها و تکنیکهای نوین مهندسی از جمله مهندسی مجدد، مهندسی معکوس و مهندسی ارزش از جمله اموری است که باید همواره مدنظر قرار گیرد.
وی خاطر نشان کرد: اقتصادیکردن طرحهای اجرایی زمینهساز تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است و باید جامعه مهندسین استان به این امر به صورت ویژه بنگرند.
در ادامه این سمینار نیز منصور مرادحاصلی از اساتید و صاحبنظران حوزه قطعات پیشساخته پیشتنیده در خصوص اهمیت پیشساختهسازی در پروژههای عمرانی کشور و به ویژه استان کردستان مباحثی را بیان کرد و اعضای حاضر در سمینار نیز به صورت پرسش و پاسخ با راهکارهای عملی رفع مشکلات و موانع پیش روی این مهم در استان آشنا شدند.
.jpg)
برگزاری سمینار علمی قطعات پیشساخته عمرانی در سنندج
نخستین سمینار علمی قطعات پیشساخته و پیشتنیده عمرانی همزمان با هفته پژوهش در سالن اجتماعات راه و شهرسازی کردستان برگزار شد.
شناسه خبر : 20799