۷ ماه شبانهروز تمرین کردیم تا در اینچئون بهترین نتیجه را بگیریم/به پرچمداری کاروان ایران افتخار میکنم
بهداد سلیمی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: پرچمدار کاروان ایران شدن افتخاری برای همه است و خدا را شکر میکنم که توانستم پرچمدار ایران باشم و به این موضوع افتخار میکنم.
وی تاکید کرد: امیدوارم بتوانم نماینده شایستهای برای ایران در بازیهای آسیایی باشم و افتخارآفرینی کنم.
قوی ترین مرد جهان در خصوص پیشبینیاش از نتایج ورزشکاران ایران در کره جنوبی گفت: ما وزنهبرداران ایرانی خیلی امیدوار هستیم چون ۷ ماه شبانهروز تمرین کردیم و من هم رکوردهای خوبی زدم و به وزنههای خوبی رسیدم. از ته دل امیدوارم بهترین نتیجه را در کره جنوبی بگیرم.
سلیمی در پایان گفتوگو با فارس در خصوص اینکه چه صحبتی با مردم دارد گفت: از مردم میخواهم که ورزشکاران ایران را دعا کنند و از صمیم قلب آرزو میکنم همه در کره جنوبی موفق باشند.
.jpg)
بهداد سلیمی : ۷ ماه شبانهروز تمرین کردیم تا در اینچئون بهترین نتیجه را بگیریم / به پرچمداری کاروان ایران افتخار میکنم
پرچمدار کاروان ایران در بازی های آسیایی اینچئون گفت: ۷ ماه شبانه روز تمرین کردیم تا در اینچئون نتیجه خوبی بگیریم و بسیار امیدوار هستیم
شناسه خبر : 11015