به گزارش کردپرس ، حسین انتظامی در نشست با اصحاب رسانه و مسئولان کانون های فرهنگی و تبلیغاتی استان قزوین که جزئیات آن را واحد مرکزی خبر منتشر کرد، گفت: این رتبه بندی ، به منظور مشخص شدن جایگاه رسانه های فعال برای توزیع عادلانه یارانه ها صورت می گیرد.
وی افزود : رتبه بندی نشریات، خبرگزاری ها و سایتهای مجازی آغاز شده است وآنها باید به دنبال آموزش نیروها، تولید محتوا و ارتقای بهره وری باشند.
به گزارش کردپرس، معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی متن پیش نویس رتبه بندی خبرگزاری ها و پایگاه های خبری را که شامل ۴۱ شاخص پیشنهادی از سوی این معاونت است، را منتشر کرده است.
در این پیشنویس آمده است که به منظور ساماندهی فعالیت رسانه های فضای مجازی، ارتقاء جایگاه و بهره وری هرچه بیشتر این رسانه ها در تولید خبر، گزارش و تحلیل های خبری و همچنین افزایش ضریب نفوذ این رسانه ها در داخل و سطح منطقه و جهان، شاخص های رتبه بندی رسانه های فعال در فضای مجازی توسط یک کارگروه تخصصی تهیه شده است و سپس در جلسه ای با حضور نمایندگان تعدادی از خبرگزاری های کشور، تکمیل شد و اصلاحاتی در آن صورت گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی، به همین منظور روز شنبه ۱۷ مرداد ماه سه عضو کمیته رتبه بندی خبرگزاریها و پایگاههای خبری انتخاب شدند
انتخابات دو نفر از مدیران مسئول و یک نفر سردبیر عضو هیات رتبه بندی خبرگزاری های و پایگاه های خبری در ساختمان معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد برگزار شد.
در این جلسه، علی متقیان، مدیرمسئول خبرگزاری ایسنا و صابر فرزام، مدیرمسئول خبرگزاری ایکنا و محمد مهاجری به عنوان سردبیر عضو هیات رتبه بندی با انتخاب اعضای حاضر در جلسه رای گیری، برگزیده شدند.
مدیران ۱۷ خبرگزاری به شرح زیر در جلسه انتخابات امروز حضور داشتند:
آریا، ایسنا، رسا، شبستان، کردپرس، اکونیوز، ایمنا، تقریب، خبرآنلاین، ایبنا، دانشجو، آنا، ایکنا، پانا، دانا، علم و فرهنگ و جهانی شدن.
بر اساس ماده (۳) دستورالعمل رتبهبندی خبرگزاریها و پایگاههای خبری اینترنتی به منظور تعیین رتبه خبرگزاریها و پایگاههای خبری اینترنتی، هیئت رتبه بندی با ترکیب ذیل برای مدت یک سال تشکیل میشود:
۱- مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی به عنوان رئیس هیأت
۲- دو نفر از استادان علوم ارتباطات و روزنامهنگاری (به انتخاب مجمع رؤسای دانشکده ها و گروه های ارتباطات دانشگاه های تهران)
۳- دو تن از مدیران مسئول خبرگزاریها (یک مدیر مسئول خبرگزاری عمومی و یک مدیر مسئول خبرگزاری تخصصی) به انتخاب خودشان
یک نفر از مدیران مسئول پایگاههای خبری اینترنتی
۴- یک نفر از سردبیران خبرگزاری های عمومی یا تخصصی به انتخاب مدیران مسئول
۵- یک نفر از روزنامهنگاران آگاه به حوزه فعالیت خبرگزاریها و پایگاههای خبری اینترنتی به عنوان مسؤول دبیرخانه و دبیر هیأت رتبهبندی. (با انتخاب مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی و بدون حق رای .)
بر اساس تبصره۳ این ماده «مدیران مسئول پایگاه های خبری دارای مجوز (برای سال اول، بر اساس رتبه در الکسا تا رده ۲۰۰) با دعوت دبیرخانه، از میان خود یک نفر را برای عضویت در هیأت رتبه بندی انتخاب خواهند کرد.» انتخابات تعیین یک مدیر مسئول پایگاه های خبری برای عضویت در هیات رتبه بندی یکشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد.

خبرگزاری ها و سایت های خبری رتبه بندی می شوند
معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، از رتبه بندی روزنامه ها،خبرگزاری ها و سایت های خبری خبر داد
شناسه خبر : 4331