نماینده امور دانشگاهها در ستاد امر بمعروف و نهی از منکر گفت: دانشگاه موثرترین و راهگشاترین مکان برای اجرای فریضه امر بمعروف و نهی از منکر است.
علی شکری در نشست هماندیشی مجمع نخبگان ستاد امر به معروف و نهی از منکر با نماینده ولی فقیه در کردستان، فریضه امر به معروف و نهی از منکر را بزرگترین و اثرگذارترین واجبات دین دانست و گفت: دانشگاه مبدا و منشا اثرگذار تمام تحولات در جامعه است، اگر دانشگاه اصلاح شود جامعه نیز اصلاح میشود در این راستا ضرورت دارد نخبگان و دانشگاهیان در جهت اجرای امرمعروف و نهی از منکر تلاش کنند.
وی برنامهریزی ستاد امر به معروف در حوزههای تحریف، فضای مجازی و جمعیت را ضروری عنوان کرد و گفت: برنامهریزی در این حوزهها نیازمند روشنگری، آگاهی همدلی و همراهی مسوولین است.
به گفته وی، در تمام دانشگاهها ی استان شورای امر به معروف فعال است.
بانوان نقش تاثیرگذاری در اشاعه معروفات در جامعه دارند
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد سنندج گفت: نقش بانوان در ترویج و اشاعه فریضه امر بمعروف و نهی از منکر بسیار تاثیرگذار و مهم است.
مریم اکبری در ادامه این نشست با اشاره به نقش تعیینکننده بانوان در خانواده و اجتماع اظهار کرد: همه ما باید در خانواده مبلغ دینی و اخلاقی باشیم.
وی با اشاره به اینکه امر به معروف در تمام صفات اخلاقی است، گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری داشتن سبک زندگی اسلامی و پرهیز از اسراف و تجملات از معروفات محسوب میشود.
وی مساله تعهد، تلاش و پشتکار را عامل نیرومندی و شکیبایی انسان دانست و گفت: این ویژگی در انسان به وفاداری و ثابت قدم بودن فرد کمک میکند.
آسیبهای اجتماعی در ستاد امر به معروف شناسایی میشود
رییس مجمع نخبگان ستاد امر بمعروف و نهی از منکر کروستان نیز گفت: آسیبها و تهدیدهای اجتماعی در جلسات ستاد شناسایی و راهکارهایی بمنظور کاهش آسیب ارایه میشود.
علیاصغر حسینی با اشاره به اینکه دانشگاهیان و اساتید از سرمایههای اجتماعی جامعه هستند، تعامل و ارتباط دانشگاه با ستاد امر بمعروف را ضروری دانست.
وی یادآور شد: تاکنون ۷۸ آسیب در استان شناسایی شده است در این راستا چالشها و مسایل فرهنگی با کمک جامعه دانشگاهی و ارایه راهکارها و مطالبهگری مسولان بررسی میشود.