خانه / اجتماعی / در سال جاری انجام می شود؛ اتمام عملیات احداث ایستگاه آتش نشانی ناحیه منفصل حسن آباد سنندج

در سال جاری انجام می شود؛ اتمام عملیات احداث ایستگاه آتش نشانی ناحیه منفصل حسن آباد سنندج

سنندج- شهردار سنندج از اتمام عملیات احداث ایستگاه آتش نشانی ناحیه منفصل شهری حسن آباد در سال جاری خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شهرداری سنندج، شهردار سنندج در یک برنامه سه ساعته به همراه جمعی از اعضای شورا ومدیران شهرداری ازناحیه منفصل شهری حسن آباد بازدید کرد و از نزدیک با مشکلات و کمبودهای مردم این ناحیه آشنا شد.
شهردار سنندج در این بازدیدگفت: جمع کثیری از شهروندان سنندجی در نواحی منفصل نایسر، ننله وحسن آباد ساکن هستند و متاستفانه این نواحی دارای مشکلات عدیده ای است.
منوچهر فخری بیان کرد : توسعه بی رویه این نواحی و عدم احداث زیرساخت های لازم مشکلات فراوانی را برای شهرداری وساکنان این نواحی بوجود آورده است.
وی  عنوان کرد: در یک ماه اخیر بهمراه اعضاء شورا بازدیدهای میدانی از این نواحی صورت گرفته و مشکلات ونیازهای اصلی این ناحیه ها در جلسات مختلف مورد بررسی قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه رفع مشکلات این نواحی نیازمند زمان واعتبار ویژه است، اظهارداشت : با تعامل وهمکاری دیگر دستگاههای خدمات رسان اقدام لازم در جهت رفع مشکلات این نواحی صورت خواهد گرفت.
وی  عنوان کرد: با هدف رفاه حال ساکنان این نواحی مشکلات ومعضلات موجود را در سالجاری بصورت ویژه پیگیری خواهیم کرد. وی بیان کرد: اتمام عملیات احداث ایستگاه آتش نشانی، احداث زمین ورزشی و آسفالت وبهسازی برخی از معابر اصلی از مهم ترین برنامه شهرداری برای رفاه حال ساکنان ناحیه منصل حسن آباد در سال جاری است.

شناسهٔ خبر: ۳۵۹۵۵۷۵ – دوشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۵ – ۱۰:۴۳
لینک گروه تلگرام پایگاه خبرگزاری کردنور

شناسه خبر : 6777

این خبر رو هم ببینید

نگاهی به مشکلات یک هنر اقلیمی در گفت و گو با صابر محمودی، هنرمند نازک کار اهل سنندج؛ نازک کاری را به رسمیت بشناسید/حتی یک صندوق حمایتی نداریم

صابر محمودی از جمله هنرمندان اهل سنندج است که هنر نازک کاری نسل به نسل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × یک =