خانه / اجتماعی / رئيس گروه مديريت مصرف شرکت توزيع نيروي برق استان کردستان: ۱۵ مدرسه در سطح استان به نيروگاه خورشيدي مجهز مي شوند

رئيس گروه مديريت مصرف شرکت توزيع نيروي برق استان کردستان: ۱۵ مدرسه در سطح استان به نيروگاه خورشيدي مجهز مي شوند

رئيس گروه مديريت مصرف شرکت توزيع نيروي برق استان کردستان از تجهيز ۱۵ مدرسه در سطح استان به نيروگاههاي توليد برق خورشيدي تاپايان سال خبر داد.

به گزارش روابط عمومي شرکت توزيع نيروي برق استان کردستان فريد مظهري در سمينار آموزشي توجيهي مديريت مصرف ويژه دبيران و معلمان سازمان آموزش استان گفت: يکي از سياست هاي وزارت نيرو توسعه استفاده از انرژي هاي نو مي باشد و از اين رو و در راستاي اجراي بند ۶۹ قانون بودجه سال ۹۲ مقرر است ۱۵ مدرسه استان که شرايط فني لازم را دارند تا پايان سال جاري به نيروي گاه هاي برق خورشيدي مجهز مي شوند.
وي افزود: طبق برنامه پيش بيني شده قسمتي از برق مدارس يعني در حدود ۵ کيلو وات با هزينه در حدود ۶۰۰ ميليون ريال براي هر مدرسه تأمين مي گرددکه با اجراي اين پروِه ها علاوه بر آثار مثبت زيست محيطي هزينه برق مصرفي مدارس تا حد زيادي کاهش مي يابد.
وي در ادامه با اشاره به روند بالاي مصرف انرژي در کشور تصريح کرد: وفور منابع انرژي فسيلي در کشور در سالهاي قبل موجب افزايش بي رويه انرژي در کشور شده است که اگر در سالهاي آينده اين روند کاهش نيابد، قطعا تا سال ۱۴۰۵ علاوه بر اينکه هيچ انژي جهت صدور باقي نخواهد ماند، به يکي از واردکنندگان انرژي هم تبديل خواهيم شد.
مظهري قيمت پائين انرژي در کشور را يکي ديگر از عوامل افزايش روز افزون مصرف دانست و گفت: بررسي و مقايسه قيمت انرژي در کشورها نشان مي دهد که در کشور ما قيمت انرژي در سطح پائيني قرار دارد و همين موضوع منجر به عدم توجه به اهميت انرژي در کشور و مصرف بي رويه آن شده است و از اين رو لازم است تهميدات لازم در جهت مناسب شدن قيمت انرژي در کشور انديشيده شود.
رئيس گروه مديريت مصرف شرکت توزيع نيروي برق استان کردستان در ادامه با اشاره به هزينه بالاي توليد برق در کشور اظهار داشت: توليد هر کيلووات ساعت انرژي در حدود هزار دلار هزينه درپي خواهد داشت و با توجه با اينکه رشد سالانه مصرف برق در کشور ۴۰۰مگاوات مي باشد، هر سال رقمي در حدود ۱۲ هزار ميليارد تومان سرمايه گذاري جديد لازم است که با مديريت مصرف و صرفه جويي در مصرف برق اين رقم مي تواند در ساير قسمت ها هزينه گردد.
وي افزود: علاوه به رقم بالاي توليد انرژي، ايجاد نيروگاه هاي جديد باعث ورود مقادير بسيار بالايي گازهاي گلخانه هاي و آلاينده به فضا و ايجاد تاثيرات مخرب زيست محيطي مي گردد.
مظهري در ادامه از دبيران .و معلمان حاضر در سمينار خواست در زمينه فرهنگ سازي مديريت مصرف در مدارس تلاش و همکاري بيشتري داشته باشند زيرا که مدرسه ظرفيت بالايي در اين زمينه دارد.
وي منظور از مديريت مصرف را کاهش و اصلاح الگوي مصرف در ساعات پيک دانست و گفت: يکي از انتظارات اين شرکت فرهنگ سازي در زمينه عدم استفاده از وسايل پرمصرف در ساعات پيک مصرف و موکول کردن آن به ساعات پاياني شب که اميد است معلمان گرامي با طرح اين مساله و نيز آموزش در خصوص نحوه عملکرد کنتورهاي سه زمانه و ديجيتالي همکاري لازم را داشته باشند.
وي افزو: با توجه به خشکسالي هاي چند سال اخير و کم شدن ظرفيت توليد برق نيروگاه هاي برق آبي و نيز کمبود منابع مالي جهت سرمايه گذاري در زمينه احداث نيروگاه هاي جديد اگر اين روند مصرف در کشور تداوم يابد قطعا در سالهاي آينده در ساعات اوج مصرف با کمبود و اعمال خاموشي هاي ناخواسته مواجه خواهيم شد كه اميد است با همكاري مشتركان مختلف برق شاهد تداوم جريان برق وپايداري شبكه برقرساني باشيم و لازم است اين مسائل در کلاس هاي درس مطرح و به دانش آموزان در اين زمينه آموزس هاي لازم داده شود.
وي در پايان راهکارهايي در زمينه مديريت مصرف برق و نحوه انتخاب و نحوه استفاده صحيح لوازم برق توضيحاتي را به معلمان و دبيران حاضر در جلسه ارائه داد.

شناسه خبر : 10069

این خبر رو هم ببینید

نگاهی به مشکلات یک هنر اقلیمی در گفت و گو با صابر محمودی، هنرمند نازک کار اهل سنندج؛ نازک کاری را به رسمیت بشناسید/حتی یک صندوق حمایتی نداریم

صابر محمودی از جمله هنرمندان اهل سنندج است که هنر نازک کاری نسل به نسل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج − 1 =