به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، ابراهیم حسینی ظهر امروز در سومین کمیته بانوان ستاد کنگره ۵۴۰۰ شهید کردستان که در سالن دولت استانداری کردستان برگزار شد، با اشاره به اهمیت شبهای قدر اظهار داشت: این ایام روزهای بسیار با اهمیتی است و خداوند متعال ماه مبارک رمضان را یک فرصت استثنایی برای امت پیامبر اکرم(ص) قرار داده است.
وی گفت: در ادیان دیگر، ماه مبارک رمضان با اینگونه کیفیت و محتوا و فضیلتهای بیکران وجود نداشته اما خداوند به حرمت پیامبر عظیمالشان اسلام این ماه را به امت پیامبر اکرم هدیه داده است.
رئیس ستاد کنگره گرامیداشت ۵۴۰۰ شهید کردستان تصریح کرد: شبهای قدر به احتمال بسیار زیاد بنا به اعتقاد همه علمای اهل سنت و شیعه که در ماه مبارک رمضان قرار گرفته، سرنوشت همه انسانها در این شبها تعیین میشود و شب قدر از هزار شب عبادت، دعا، نیایش و قرآن خواندن در سایر ماهها بالاتر است.
بنای کنگره شهدا؛ برنامهریزی برای انجام کار بزرگ است
وی با اشاره به اینکه کنگره ۵ هزار و ۴۰۰ شهید کردستان به معنای این نیست که ما برای شهدا مجلس و گرامیداشت بگیریم بلکه در لغت یکسری افراد نخبه و علمای بزرگ دین برای انجام یک موضوع خاص اجتماع و برنامهریزی میکنند و کنگره به نوعی تشکیل میدهند.
حسینی افزود: برگزاری کنگره به معنای بنای برنامهریزی برای انجام یک کار بزرگ و عظیم است و ما در این کنگره میخواهیم برای معرفی ۵ هزار و ۴۰۰ شهید استان گام برداریم و برای انسانهای بزرگ که در جایگاه بالا قرار گرفتند کار انجام دهیم.
بانوان شاغل ادارات کردستان فقط به خاطر رفع تکلیف در کنگره شهدا حضور پیدا نکنند
وی با بیان اینکه شهدا حقیقتاً انسانهای مومنی بودند که در جایگاه رفیع شهادت قرار گرفتند؛ خطاب به بانوان شاغل در ادارات و سازمانهای کردستان گفت: نگاهتان به کنگره نگاه اداری نباشد و فقط به خاطر رفع تکلیف و ابلاغیه سازمانی در این کنگره حضور پیدا نکنید.
رئیس ستاد کنگره گرامیداشت۵۴۰۰ شهید کردستان گفت: بنده در کنگره یکهزار شهید پیشمرگ کرد مسلمان مسائلی را دیدم که اعتقادم به فرهنگ ایثار و شهادت چندین برابر شد و اعتقادم به شهدا لحظه به لحظه مستحکمتر شد.
وی با بیان اینکه نصف جمعیت کردستان را بانوان تشکیل میدهند، گفت: باید در کنگره ۵۴۰۰ شهید استان بهصورت ویژه به این نصف جمعیت که زنان هستند توجه کنیم.
رئیس ستاد کنگره گرامیداشت ۵۴۰۰ شهید کردستان خاطر نشان کرد: رهبر معظم انقلاب در موره کنگرههای شهدا فرمودند: [این کار بزرگ را مکفل شدید؛ مواظب باشید این کار سطحی و سبک گرفته نشود چون اینطور کارها یکبار انجام میشود و باید کامل و خوب انجام شود و همیشه تا آنجایی که مربوط به شهید بوده بهترینها را در نظر بگیرید چرا که شهید بهترین است].
وی تاکید کرد: با یاد و نام شهدا ماندگارترین اثر را در تاریخ به یادگار بگذارید چرا که در این کنگره میخواهیم در محضر شهدا قدم برداریم.
با روحیه شهادتطلبی میتوانیم در برابر اقدامات ترور دشمنان ایستادگی کنیم
حسینی با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت برندهترین سلاح در برابر اقدامات دشمنان است، افزود: اگر روحیه شهادتطلبی داشته باشیم در مقابل اقدامات ترور و تحریم فلجکننده اقتصادی دشمنان خواهیم ایستاد و اگر این روحیه در سطح ملت جاری و سازی شود میتوانیم در مقابل اقدامات و توطئههای دشمنان ایستادگی کنیم.
وی با اشاره به تشکیل ناتوی عربی اظهار کرد: اشاره کرد و گفت: دشمنان نظام با تشکیل این ناتوی عربی میخواستند نظام جمهوری سالامی را از بین ببرند اما به برکت خون شهدا، فرهنگ ایثار و شهادت ناتوی عربی از هم پاشیده شد و این فرهنگ ارزشمندی است که هیچ سلاحی نمیتواند آن را از بین ببرد.
رئیس ستاد کنگره گرامیداشت۵۴۰۰ شهید کردستان گفت: از زمان صدر اسلام تاکنون، «فرهنگ ایثار و شهادت» اسلام را حفظ کرده و تاکنون کسی نتوانسته به قرآن که نورانیترین افق مسلمانان است کوچکترین خدشهای وارد کند.
وی گفت: شخصیتهای بزرگی در کردستان به شهادت رسیدند اما ما موفق نشدیم آنها را به خوبی معرفی و بشناسانیم و هنرمندی آنان در صحنه مبارزه، صحنه خیلی سختی است.
تصویب ۱۲۰ برنامه در ستاد کنگره ۵۴۰۰ شهید کردستان
رئیس ستاد کنگره گرامیداشت ۵۴۰۰ شهید کردستان خاطر شنان کرد: در این کنگره ۱۲۰ برنامه مصوب شده که اجرایی شود و این ۱۲۰ برنامهها میتواند یک تحول عظیم در استان کردستان و بلکه در کشور ایجاد کند.
وی تاکید کرد: کار ارزشمند کنگره ۵۴۰۰ شهید کردستان را نباید سطحی و سبک بشماریم چراکه در این کنگره توفیق حاصل شده که برای انسانهای بزرگ و شخصیتهای والای استان کار کنیم و شخصیتهایی همچون “شهیدان جمیل شهسواری، عثمان فرشته و کدخدا” را معرفی کنیم.
حسینی با اشاره به اینکه استان کردستان ۵ هزار و ۴۸۳ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده که از این تعداد شهدا ۲۸ شهید سردار بودند، افزود: تاکنون بهخوبی نتوانستیم که ۲۸ سردار شهید استان را معرفی کنیم.
وی با اشاره به وجود ۵۶۲ زن شهیده در استان کردستان اظهار کرد: از این تعداد ۱۳ زن شهیده پیشمرگ کرد مسلمان هستند.
تشریح برنامههای اجرایی در کنگره ۵۴۰۰ شهید کردستان
رئیس ستاد کنگره گرامیداشت۵۴۰۰ شهید کردستان خواستار اجرای برنامههای متنوع فرهنگی و هنری، تولید سرود و موسیقی و نماهنگ و کلیپ با موضوع زنان شهیده و مادران شهدا شد و گفت: باید این کنگره طوری برنامهریزی شود که حتی یک زن کردستانی نباشد که پیام کنگره به گوشش نرسیده باشد.
وی بر پیگیری و ساخت نماد مادران شهید استان کردستان با عنوان «نماد زن و مقاومت» تاکید کرد و گفت: ۶۷ خانواده کردستانی دارای سه شهید و سه شهید به بالا هستند که این مادران شهدا شایسته تقدیر و تجلیل هستند.
رئیس ستاد کنگره گرامیداشت۵۴۰۰ شهید کردستان خاطر نشان کرد: یکی از اولویتهای کاری ما باید اجرای برنامههای کنگره باشد که در سال آینده در کردستان برگزار میشود و تلاش کنیم تولیدات فرهنگی اثرگذار و ماندگاری داشته باشیم.
شناسه خبر: ۱۴۳۶۶۱۸ سرویس: استانها

رئیس ستاد کنگره ۵۴۰۰ شهید کردستان: شهدای بزرگ کردستان به خوبی شناخته شده نیستند
رئیس ستاد کنگره گرامیداشت ۵۴۰۰ شهید کردستان گفت: شخصیتهای بزرگی در استان کردستان به شهادت رسیدند اما تاکنون موفق نشدیم بهخوبی آنها را معرفی و بشناسانیم.
شناسه خبر : 6217