زنان مبتلا به ام اس مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان بخورند

مطالعات پژوهشگران دانشگاه جانز هاپکینز در بالتیمور نشان می دهد که رژیم غذایی اکثر زنان مبتلا به ام اس در مقایسه با زنان سالم، فاقد مقدار کافی از مواد غذایی ضد التهاب و آنتی اکسیدان است

        
1393/12/6 8:59
کد خبر: 5857
تحقیقات نشان می دهد که رژیم غذایی اغلب این بیماران، از نظر منابع ویتامین E، فولات (فولیک اسید) و منیزیم فقیر است.
در این گزارش آمده است که مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان و مواد ضد التهابی، پیامدهای مهمی در سیستم عصبی زنان دارند و کمبود این مواد می تواند یکی از دلایل ابتلا به ام اس باشد. همچنین این تحقیق نشان می دهد که وجود این مواد غذایی در رژیم بیماران مبتلا به ام اس، باعث کاهش پیشرفت بیماری می شود.
 
آنتی اکسیدان به ترکیباتی گفته می شود که از سلول در مقابل صدمات جلوگیری کند. این ترکیبات می توانند طبیعی یا مصنوعی باشند.
 
آنتی اکسیدان های اصلی عبارتند از :
 
-لوتئین : این گروه آنتی اکسیدان در انواع کلم (کلم بروکلی، گل کلم و برگ کلم)، انواع میوه ها، سبزیجات نشاسته ای (ذرت، نخود فرنگی) تخم مرغ و سبزیجات برگ دار وجود دارد.
 
-سلنیوم : یک ماده معدنی موجود در غذاهای گیاهی، تخم مرغ، مرغ، گوشت قرمز، حبوبات و ماهی است.
 
-کاروتنوئیدها : رنگدانه هایی است که باعث رنگ زرد و نارنجی میوه هایی از قبیل هویج، خربزه و سیب زمینی می شود.
 
-لیکوپن : یک ماده شیمیایی موجود در میوه و سبزیجات قرمز از جمله گوجه فرنگی و هندوانه است.
 
-ویتامین A : در هویج، سیب زمینی، سبزیجات برگ دار تیره رنگ و زردآلو به وفور وجود دارد.
 
-ویتامین C : در مرکبات، سیب زمینی، آناناس، کلم بروکلی، اسفناج و انواع توت وجود دارد.
 
-ویتامین E : آجیل، کره بادام زمینی، جوانه گندم، اسفناج، سویا، ماهی، آوکادو و روغن گیاهی حاوی این ویتامین هستند.
 
گوجه فرنگی، انواع توت ها، فلفل، هویج، اسفناج، زردچوبه، زنجبیل، بذر کتان، انواع آجیل و غلات سبوس دار نیز دارای خواص ضد التهابی هستند.
 

این خبر رو هم ببینید

«گل نساء» همچنان جایزه می گیرد

فیلم سینمایی «گل نساء» ساخته بلند کارگردان خوش آتیه و خوش ذوق کردستانی در سال …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *