به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کردستان، «هومن قصری»، شامگاه چهارشنبه(۲۳ دیماه) در جلسه کمیسیون ایمنی راههای استان، اظهار کرد: همزمان با بارشهای اخیر برف در کردستان و مسدود شدن جادههای استان، جان ۳۰ مادر باردار نجات داده شد که نتیجه همکاری همه ارگانهای دخیل در امر تأمین امنیت جادههای استان بود.
وی با اشاره به اینکه کردستان دارای ۲۴ پایگاه امداد جاده ای و ۱۶ پایگاه شهری است، افزود: بر اساس استانداردهای موجود باید به ازای هر ۵۰ هزار نفر یک پایگاه وجود داشته باشد که خوشبختانه استان کردستان از این نظر کمبود ندارد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان خاطرنشان کرد: احداث ۱۰ پایگاه فوریتهای پزشکی نیز در جادههای استان در برنامه پنجم توسعه در دستور کار قرار گرفته است که پنج پایگاه آن تا پایان سال احداث میشود.
وی در ادامه اعلام کرد: میانگین حضور نیروهای دانشگاه علوم پزشکی کردستان برای حضور در صحنه در سطح شهر، ۷ دقیقه و ۲۸ ثانیه و در جاده های استان نیز ۱۱ دقیقه و ۲ ثانیه بوده است.
قصری تصریح کرد: در طرح تحول نظام سلامت افزایش پایگاههای فوریت روستایی در دستور کار قرار گرفته است و در روستاهای پرجمعیت استان نیز تا دو سال آینده ۲۵ پایگاه روستایی در خانههای بهداشت روستاها فعال میشوند.
وی خاطرنشان کرد: در مجموع در ۹ ماهه امسال، از ۱۳ هزار و ۳۰۴ مأموریت مرکز فوریتهای پزشکی استان، ۵۰۱۶ مورد آن مربوط به حوادث جادهای بوده که بهطور متوسط در هر ماه ۵۷۴ مأموریت انجام شده است.لینک گروه تلگرام پایگاه خبرگزاری کردنور

ساخت ۵ پایگاه فوریتهای پزشکی در کردستان بهزودی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: احداث ۱۰ پایگاه فوریتهای پزشکی در جادههای استان در برنامه پنجم توسعه در دستور کار قرار گرفته است که پنج پایگاه آن تا پایان سال احداث میشود.
شناسه خبر : 7061