وی افزود: گواهینامههای الکترونیک برای افرادی که در آزمونهای فنی و حرفهای شرکت کرده و موفق به کسب نمره قبولی میشوند صادر میشود.
مدیرکل فنی و حرفهای کردستان خاطرنشان کرد: این گواهینامهها یک چیپ الکترونیکی است که تا ۲۰ گواهینامه مهارتی در رشتههای مختلف در آن ثبت میشود.
به گفته احمدی، ارتقای امنیت گواهینامههای مهارت، امکان ذخیره اطلاعات گواهینامه در حافظه الکترونیکی و امکان بروزرسانی سریع گواهینامهها را از ویژگیهای این گواهینامههای الکترونیکی است.
وی در ادامه به برنامههای ادارهکل فنی و حرفهای استان در هفته ملی مهارت اشاره کرد و بیان داشت: هر ساله از ۳۱ تیرماه تا ۶ مرداد به عنوان هفته ملی مهارت نامگذاری شده است که امسال با توجه به مصادف شدن آن با هفته آخر رمضان و عید فطر، این تاریخ براساس سیاستها و ابلاغ مرکز به ۱۱ تا ۱۷ مردادماه جاری تغییر یافت.
مدیرکل فنی و حرفهای کردستان تصریح کرد: برنامههای خاصی با توجه به روز شمار برای این مدت تعریف شده است که در شهرستانهای مختلف استان برگزار خواهد شد.
احمدی از برگزاری نمایشگاه آموزشهای فنی و حرفهای و کارآفرینی در خانه کرد سنندج به مناسبت هفته ملی مهارت خبر داد و بیان داشت: در این نمایشگاه ضمن نشان دادن توانمندیهای استان در حوزه آموزشهای فنی و حرفهای، از حضور و ظریفت کارآفرینان موفق به منظور معرفی آنها به جامعه استفاده میشود.
وی تصریح کرد: برگزاری کارگاه آموزشی در راستای توانمندسازی مربیان آموزشگاههای آزاد با حضور مربیانی از کشور و برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت انرژی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و با هدف استفاده بهینه از انرژی و منابع تجدید پذیر انرژی از برنامههای هفته ملی مهارت در استان است.
مدیرکل فنی و حرفهای کردستان از ایجاد بسترهای لازم برای بازدید عموم مردم از مراکز دولتی و آزاد فنی و حرفهای در این هفته خبر داد و بیان داشت: برگزاری دورههای ۲ ساعته آموزشهای فنی و حرفهای و پاسخگویی به سوالات مراجعین از سوی مسئولان و برگزاری جشن مهارت و تجلیل از افراد تلاشگر در این حوزه از دیگر برنامههای این هفته در استان است.
وی در ادامه به دستاوردهای فنی و حرفهای استان در طول سال گذشته و چند ماهه اخیر امسال نیز اشاره کرد و گفت: راهاندازی مرکز علمی کاربردی فنی و حرفهای با ۹ رشته در سنندج، راهاندازی مرکز علمی کاربردی در چهار رشته برای نخستین بار در کامیاران، ایجاد و راهاندازی مرکز فنی و حرفهای خواهران در دو شهرستان مریوان و دیواندره، توسعه و راهاندازی مراکز جوار دانشگاهی، توسعه مراکز آزاد فنی و حرفهای و اجرای طرح صدور کارت فنی و حرفهای الکترونیک از جمله اقدامات انجام شده در استان بوده است.
به گفته احمدی، در طول سه سال گذشته ۳۰ مرکز فنی و حرفهای آزاد جدید به آمار مراکز موجود در استان اضافه شده که بستر خوبی برای بهرهمندی علاقمندان از آموزشهای مختلف در سطح استان است.
وی از برگزاری دورههای کارآفرینی برای دهیاران در سطح روستاها به منظور ارتقا فرهنگ کارآفرینی در بین روستائیان خبر داد و بیان داشت: این اقدام با هدف شناسایی ظرفیتهای کارآفرینی و همچنین ارتقا فرهنگ کارآفرینی در روستاها برگزار میشود.
به گفته مدیرکل آموزش فنی و حرفهای کردستان، دهیاران روستاهای شهرستانهای سروآباد، دیواندره، سقز، بانه و قروه تا کنون زیرپوشش این آموزشها قرار گرفته و این برنامه در سطح سایر شهرستانهای استان نیز برگزار خواهد شد.
وی افزود: ارائه آموزشهای کارآفرینی سازمانی به منظور ایجاد نگرش کارآفرینی در مدیران دستگاههای مختلف از دیگر برنامههای فنی و حرفهای استان بوده است.
احمدی در پایان از کسب رتبه نخست در بحث رضایتمندی ارباب رجوع در بین ۲۱ دستگاه اجرایی استان خبر داد و گفت: رتبه سوم کشوری در مهارتهای پیشرفته، کسب عنوان ۶ کشوری در مشاوره و هدایت شغلی، کسب رتبه چهارم در بحث آموزشها کارکنان در کشور، کسب رتبه چهارم در آموزشگاههای آزاد، نخستین استان در بحث ایجاد مرکز تخصصی ممیزی انرژی و دورههای آموزشی تربیت مربیگری و برگزاری نخستین همایش کودک و رایانه از دیگر اقدامات این ادارهکل است.

صدور ۱۲ هزار گواهینامه حرفهای الکترونیک در کردستان/برگزاری جشن مهارت
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، سیدجمیل احمدی ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران رسانههای گروهی استان در سنندج، اظهار کرد: از سال گذشته تا امروز بیش از ۱۲ هزار گواهینامه الکترونیک در استان صادر شده است.
شناسه خبر : 8589