اما نگاهی به رفتار امروز طیف مدعی اصلاح طلبی کوردستان در قبال رسانه تفاوت بسیار وحشتناکی دارد به طوری که به راحتی می توان ادعا کرد که یا این حضرات اصلاح طلب نیستند یا رسانه از سبد فکری اصلاحات حذف شده است یا رسانه های کوردی در مدار تفکر اصلاحات قرار ندارند یا این حضرات عصر حاضر اصلاح طلب نیستند و فقط نان اصلاحات را می خورند.
ایرادات و نواقص بسیاری در دو حوزه حمایت از رسانه و احترام به فعال رسانه ای مدعیان اصلاح طلبی کردستان وجود دارد به طوری که از زمان روی کار آمدن این طیف تا کنون حمایت آنها از رسانه فقط شامل حال خودی ها و جان نثاران بوده و گستره احترام آنها تا حد محترم بودن روزنامه نگارانی بوده که جان در گرو منافع حضرات گذاشته و مطالب سفارشی برایشان می نویسند.
افزایش تعداد مطبوعات کوردی مانور آزاد اندیشی و ادعای حمایت از رسانه های مناطق کوردنشین مدیران دولت تدبیر و امید به ویژه استاندار است و هر از چند گاهی برای بیان عملکرد فرهنگی دولت در این مناطق از این ابزار استفاده می کند.
در جواب این حضرات باید گفت۱- افزایش تعداد مطبوعات کوردی باید در یک بستر حمایتی متنوع و متناسب با نیاز و ظرفیت استان باشد نه در یک بستر سیاسی کاری و دلخواه ارباب قدرت، در این شرایط سخت فعالیت رسانه ای و مطبوعاتی دادن مجوز به افرادی که هیچ شناختی از اصول حرفه ایی رسانه نداشته و اعتقادی به رسالت و نیاز فرهنگی ندارند و تنها برای کسب معیشت و تعقیب منافع شخصی و باندی درخواست مجوز داده اند نه تنها به نفع کردستان نیست بلکه زیانهای بسیاری نیز بر حوزه رسانه واقعی وارد کرد زیرا از یک سو سبب شکل گیری رقابت ناسالم در جذب مخاطب و کسب درآمد و از دگر سو بانی رفتارهای خارج از اخلاق رسانه ای و فرهنگ کوردی مثل چاپلوسی، درج مطالب سفارشی، بازی گوشی سیاسی و …. شد.
۲- قبل از اینکه تعداد رسانه ها و مطبوعات کوردی را اضافه کنید مرحمت فرموده و نگرش رسانه ای و فرهنگ شخصی و سازمانی هم جناحان و همکارانتان را اصلاح نمایید زیرا تنها در این حالت است که می توانید به اهداف فرهنگی و سیاسی تان برسید و گرنه بعد از مدت کوتاهی نتیجه معکوس خواهید گرفت، برای نمونه می توان به حمایت مادی و معنوی مدیران ارشد کردستان از رسانه ها اشاره کرد که نه حمایتی مادی در کارنامه دارند و نه حمایتی معنوی آنهم در حد یک رابطه معقول و منطقی.
این چه رویکرد رسانه ای و کارکرد فرهنگی اصلاح طلبانه است که دیدار و مصاحبه با استاندار، معاونین، فرمانداران و رئیس سازمان برنامه و بودجه استان برای غیر خودی ها ممکن نیست؟ انتظار بیش از یکسال برای انجام مصاحبه با استاندار و رئیس سازمان برنامه و بودجه چه ریشه ای در تفکر دولت تدبیر و امید دارد؟ با چه روئی ادعای اصلاح طلبی می کنید و دم از اداره امور با تدبیر و عقلانیت مدرن می زنید؟
برای اثبات ادعاهایتان و سیاه سدن روی سیاه نمایان محبت فرموده میزان حمایتهای مالی از رسانه های غیر خودی، تعداد دیدارهایتان با رسانه های خارج از اعضاء ستاد تبلیغات تدبیر و امید و تعداد مصاحبه های اختصاصی استاندار، معاونین، فرمانداران و رئیس سازمان برنامه و بودجه با ذکر نام رسانه منتشر کنید.
اگر رای آوردن در انتخابات ریاست جمهوری شما را مست و امید به بقا در مسند امور مدهوشتان نموده اولا عملکرد حضرات سبب کاهش شدید مشارکت در کردستان شد، ثانیا درصد بالای آراء روحانی ناشی از حضور یکی از رقبا بود که با ذائقه سیاسی کوردها سازگار نبود راحت تر بگویم اولی نه به شما بود و دومی نه به تفکر رقیب.
پس یا از این رویکرد دست بکشید یا منتظر بدمستی رسانه ای باشید که تجاربی از این بدمستی در تاریخ شبه اصلاح طلبی و خاطراتی هم در ذهن همقطارانتان موجود است.
صدیق مینایی

صدیق مینایی:از شراب پیروزی مست نشو ، ما بد مستی بلدیم
آزادی رسانه جزو ارکان اساسی رویکرد اصلاح طلبی و رسانه عامل اصلی تبدیل تفکر اصلاحات به قدرت در دوم خرداد ۷۶ و تداوم آن تا کنون بوده است، هیچگاه اتحاد رسانه و اصلاح طلبان در دهه ۷۰ فراموش نمی شود و همه به یاد داریم که چگونه پا به پای برای گسترش دایره قدرت و اقتدار هم تلاش کردند و از یکدیگر حمایت کردند.
شناسه خبر : 6091