خانه / سیاسی / فضای انتخابات در کردستان پرشورو کاملا آرام بود

فضای انتخابات در کردستان پرشورو کاملا آرام بود

رییس ستاد انتخابات استان کردستان از برگزاری انتخابات در استان کردستان در فضایی پرشور و آرام برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان؛ علیرضا آشناگر در جمع خبرنگاران گفت: انتخابات در فضایی کاملا آرام  وبدون هیچ مشکلی در سطح  استان در جریان است
وی ضمن تقدیر از حضور مردم برای تعیین مدیریت شوراهای شهر و روستا و ریاست جمهوری، اظهار کرد: امروز به معنای واقعی جشن مردم بود چون در تعیین سرنوشت خود شرکت کردند و این نشان دهنده چهره زیبای مشارکت سیاسی کشور است.
وی افزود: مردم کردستان هم دوشادوش سایر نقاط کشور در خلق این حماسه شرکت کردند.
رئیس ستاد انتخابات کردستان عنوان کرد: بیش از یک هزار و ۸۰۰ نفر برای شوراهای شهر و روستا در استان ثبت نام کرده بودند که کمتر از ۳ درصد آنها رد صلاحیت شدند و به همین میزان هم انصراف دادند.
وی تصریح کرد: در نهایت برای هر کرسی شورای شهر هشت نفر و در روستاها نیز برای هر کرسی ۲ نفر رقابت می‌کنند.
آشناگر ادامه داد: خوشبختانه امروز بداخلاقی در جریان انتخابات نداشتیم و ستادهای تبلیغاتی استان نهایت همکاری و همراهی را با ستاد انتخابات داشتند.
وی روند برگزاری انتخابات را آرام و خوب اعلام کرد و گفت: ۱۲ هزار و ۴۰۰ نفر عوامل اجرایی در استان برای برگزاری انتخابات آموزش داده شدند تا این انتخابات به نحو احسن در استان برگزار شود.
رئیس ستاد انتخابات استان کردستان همچنین از حضور هشت هزار و ۵۰۰ نفر نیروی نظامی و انتظامی خبر داد که مسئولیت امنیت انتخابات را بر عهده داشتند تا آن را به بهترین شیوه و در مطلوب‌ترین شرایط پوشش دهند.
وی در خصوص علت آغاز شدن انتخابات در کردستان با تاخیر یک ساعته، اظهار کرد: بامداد ۲۹ اردیبهشت ماه ۴ نفر از ثبت نام کنندگان شورای شهر تاییر شدند که باید اسامی آنها به دستگاه‌های مستقر افزوده می‌شد و به همین دلیل انتخابات با یک ساعت تاخیر انتخاب شد.
وی با اشاره به اینکه زمان رای گیری در کردستان تا ساعت ۲۳ تمدید شده است، اعلام کرد: رای گیری با دستور وزیر کشور تا ساعت ۲۴ نیز قابل تمدید است.
آشناگر همچنین اعلام کرد: جمعیت استان بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر است که یک میلیون و ۱۸۱ هزار و ۸۸۳ نفر واجد شرایط رای در استان داریم که برای این تعداد نیز یک میلیون و ۲۰۰ هزار تعرفه صادر شده است و تا کنون هیچ گزارشی از کمبود تعرفه در استان نداشته‌ایم.
 

شناسه خبر : 11705

این خبر رو هم ببینید

بلومبرگ: سرکردۀ جدید داعش در استانبول دستگیر شد

روزنامۀ بلومبرگ از قول مقامات ترکیه مدعی شد، سرکردۀ جدید داعش در استانبول توسط پلیس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 1 =