درنا حسینزاده: مدیریت سینما در دولت دوم محمود احمدینژاد کوشید تا نمونهای از سینمای ایدهآلاش را در قالب آثار پرهزینه و فاخر تولید و روانه پرده سینماها کند.
تا پیش از آغاز به کار دولت دهم، بخشهای مختلف معاونت سینمایی دستور کار ویژهای داشتند و هریک میکوشیدند تا در حیطه خود فعالیت کنند. با این حال وقتی پای تولید آثار فاخر به میان آمد، حتی مرکزی چون مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی هم وارد این ماجرا شد تا پروژهای سینمایی را با همراهی اسدالله نیکنژاد،کارگردانی که از آمریکا آمده بود، اثر پرهزینه را به نام «لاله» تولید کند.
فیلمی که بودجه زیادی صرف تولیدش شد اما در زمان مدیران پیشین به نتیجه نرسید.
موسسه رسانههای تصویری هم یکی دیگر از موسساتی بود که در زمان ریاست جواد شمقدری بر سازمان سینمایی به سمت تولید آثاری چون «برلین منفی ۷» رفت.
حالا برخی از تولید کنندگان فیلمهای پر هزینه دولت دهم به منتقدان دولت فعلی تبدیل شدهاند و می کوشند با دادن آدرس های غلط نشان دهند که راه کار کردن سینماگران ارزشی در دولت جدید بسته شده و عنان کار به دست دسته دیگری افتاده است.
این اتفاق تا جایی پیش رفت که چندی پیش حمید بهمنی کارگردان سینما گفت:«این که می گویند بودجه را در اختیار تقوایی هایی بگذاریم که کمتر فیلم ساخته اند، اعتدال و امید نیست.»
بهمنی در حالی این سخنان را به زبان آورد که پیش از او هم چنین حرفهایی را سینماگران دیگری – که نزدیک به مدیریت سینما در دولت دهم بودند- به زبان آورده بودند. آن هم بی توجه به این مساله که تاکنون ناصر تقوایی نه بودجه ای را از دولت یازدهم گرفته و نه فیلمی را با بودجه دولتی کلید زده است.

فیلمهای پرهزینه دولت دهم را چه کارگردانانی ساختند؟
مدیران سینمایی دولت دهم علاقه زیادی به تولید فیلمهای پرهزینه و فاخر داشتند.
شناسه خبر : 17579