روحانی اهل سنت کردستان در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی مرکزبزرگ اسلامی غرب کشور با ابراز خرسندی از فتوای متقن مقام معظم رهبری مبنی بر محترم شمردن همسران پیامبر و صحابه مکرم ایشان ، گفت : ایران اسلامی همواره پرچمدار تقریب در بین مذاهب مختلف اسلامی بوده و خواهد بود.
ماموستا رحمن غریبی اظهار داشت : به برکت استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی در ایران شاهد دمیدن روحی تازه در بین ملت مسلمان ایران و گسترش فضای امید ، ایثار ، تعالی معنویات و شکوفایی آموزه های دینی در بین مسلمانان منطقه و حتی جهان بودیم که این مهم برای دشمنان از همان ابتدای پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران می گذرد. امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری با فتواها و رهبری های داهیانه خویش همواره جوامع اسلامی را به سوی روشنی و امید رهنمون کرده اند.
ماموستا غریبی افزود : اخیراً نیز معظم له با فتوایی روشنگرانه بار دیگر جایگاه اصلی و پرچمداری جمهوری اسلامی ایران در عرصه تقریب بین مذاهب اسلامی را به جهانیان نشان دادند و این مهم نه تنها از سوی مراجع اهل سنت کشور بلکه از سوی علمای برجسته اسلامی از سراسر دنیا نسز مورد استقبال قرار گرفت .
وی خاطر نشان کرد : مسلمانان کرد اهل سنت در مناطق مختلف ایران بر خود می بالند که زیر لوای همچون رهبری مدبر و عالم به سوی تعالی و پیشرفت فرهنگی ، اجتماعی ، اقتصادی و سیاسی گام بر میدارند.

محقق و پژوهشگر اهل سنت : فتوای رهبری نشان دهنده پرچمداری ایران در عرصه تقریب است
وی با ابراز خرسندی از فتوای متقن مقام معظم رهبری مبنی بر محترم شمردن همسران پیامبر و صحابه مکرم ایشان ، گفت : ایران اسلامی همواره پرچمدار تقریب در بین مذاهب مختلف اسلامی بوده و خواهد بود.
شناسه خبر : 5145