به گزارش خبرگزاری فارس از دیواندره، مدیران پروازی معمولا لقب مدیرانی است که پست و مقامشان جایی است و خانه و زندگیشان جای دیگر، از جمله موارد و مشکلات مدیران پروازی میتوان به استفاده از خودروهای دولتی و مصرف روزانه سوخت و مستهلک نمودن آنها، تفویض اختیارات غیرقانونی به زیردستان برای حل و فصل امور در غیاب مدیران، کوفتگی ناشی از رفت و آمد رانندگی و اثربخشی منفی در روند کیفی و کاری گردانندگان اشاره کرد.
مدیر باید در محدوده محل کارش سکونت یابد چون این یک نیاز است چون مدیری که در حال تردد است، قطعا محل خدمت و نیروهای تحت امرش را کمتر از آن میبیند که خانوادهاش را به دیواندره بیاورد.
مدیری که حاضر نباشد همراه خانواده خود در عمق مشکلات شهرستان دیواندره و دغدغههای دیگر همکارانش زندگی کند، به تعبیری هم خدا، هم خرما و هم هسته خرما را میخواهد چگونه می تواند مشکلات این شهرستان را درک نماید.
مدیران پروازی دائما به فکر تردد و زمانبندی برای دیدار با خانواده هستند و این یعنی خلاف خط مشی مدیریت اسلامی…
کسی که پست مدیریت را در هر زمان و هر مکانی که قبول میکند قطعا باید اولویت اول و اصلی خود را کار اداری بداند. چون آن مدیر برای یک شهرستان در حوزه کاری خود تصمیم میگیرد و در آن جایگاه مامور اجرای دستورات مافوق خود در استان است که غیر از این به عقیده بنده جفا در حق مردم است.
مدیری که از مغازههای محل کارش خرید نکند، از خدمات آن محل بهره نگیرد، فرزندش در مدارس محل کار تحصیل نکند، از کجا درد این مردم را میفهمد و از کجا میداند این مردم با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنند.
به نظر نگارنده واگذاری پستهای مدیریتی به مدیران غیربومی خلاف نیست، چه بسا برخی از این مدیران بیشتر و بهتر از مدیران بومی برای این شهر دل میسوزانند اما عدم اسکان خانواده آن شخص در محل خدمت مانع از گذاشتن تمام نیروی فرد برای حل مسائل و مشکلات حوزه کاری آن مدیر باشد.
صاحبنظران علم مدیریت، پدیده مدیران پروازی را پدیدهای زشت، ناعادلانه، غیرقانونی و فسادآور دانسته و بر ضرورت حذف این پدیده ناعادلانه و زشت تاکید دارند.
حدود یک سال قبل سعدی نقشبندی، فرماندار قبلی دیواندره، ۴۰ درصد از مدیران و ۴۵ درصد از معلمان شهرستان را پروازی خواند و گفت: پیشرفت و توسعه نیاز به انسجام و نیروهای کارآمد و مسئولیتپذیر دارد، در صورتی که از نیروهای بومی شهرستان برای مدیریت ادارات استفاده شود از بار مشکلات کاسته شده و خدمترسانی به مردم تسهیل میشود.
اما این اظهار نظرها مشکل را حل نکرد و بعد از یک سال، هنوز دیواندره با مدیران پروازی اداره میشود که امیدواریم هرچه زودتر تعیین تکلیف شوند.

مدیران پروازی و چالشهای پیش روی شهرستان دیواندره !!!
صاحبنظران علم مدیریت، پدیده مدیران پروازی را پدیدهای زشت، ناعادلانه، غیرقانونی و فسادآور دانسته و بر ضرورت حذف این پدیده ناعادلانه و زشت تاکید دارند.
شناسه خبر : 8407