خانه / سیاسی / مدیرعامل شرکت آبفای کردستان: ۵ تصفیه خانه فاضلاب در کردستان سال ۹۵وارد مداربهره‌برداری می شوند

مدیرعامل شرکت آبفای کردستان: ۵ تصفیه خانه فاضلاب در کردستان سال ۹۵وارد مداربهره‌برداری می شوند

سنندج- مدیرعامل شرکت آبفای کردستان عنوان کرد: ۵ تصفیه خانه فاضلاب در کردستان تاپایان سال ۹۵ وارد مدار بهره‌برداری می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا تخت‌شاهی امروز سه شنبه در گردهمایی مدیران بهره‌برداری فاضلاب سراسرکشور که با محوریت HSE  و بهره‌برداری از تاسیسات فاضلاب در سالن اجتماعات هتل شادی سنندج برگزارشد، گفت: در حال حاضر ۹۹.۹ درصد از جمعیت شهری کردستان در قالب ۲۴ شهر تحت پوشش شبکه آب و فاضلاب شهری قرار دارند.
وی با بیان اینکه چهار تصفیه خانه آب در استان فعال و چهار تصفیه خانه فاضلاب هم آماده  بهره برداری است، عنوان کرد: پنج تصفیه خانه فاضلاب هم بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند که تا پایان ۹۵ و نهایتا اوایل سال ۹۶ وارد مدار بهره‌برداری می شوند.
وی بیان کرد: در گذشته یکی از دغدغه های مسئولان دورکردن فاضلاب از شهرها بود که انجام گرفت و امروز بهره برداری از تصفیه خانه های فاضلاب به دغدغه ی تمامی مدیران شرکت آبفا تبدیل شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کردستان اظهارداشت: خوشبختانه سند آب و فاضلاب کشور امروز در نقطه و مرحله ی قابل قبولی قرار دارد.
تخت‌شاهی ادامه داد: به لحاظ دانش فنی پرنسل و فعالان شرکت آبفای کشور ما نسبت به سایر کشورهای دنیا حرف برای گفتن دارند و از دانش روز بخوبی  برخوردارهستند.
وی به بازدید خود از تاسیسات و تصفیه خانه های آب و فاضلاب آلمان وژاپن اشاره کرد و افزود: در کشوری هم چون آلمان استانداردهای سخت گیرانه ای وجود دارد و در هیچ نقطه کشاورزی اجازه استفاده از کودهای حیوانی و انسانی به کشاورزان داده نمی شود و امیدواریم ما هم به این سمت حرکت کنیم.
وی بیان کرد: معتقدم فرآیندهایی که در بخش آب و فاضلاب کشورما انجام می شود تکمیل تر از اقداماتی است که در کشوری هم چون ژاپن انجام می گیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کردستان اظهارداشت: یکی از مشکلات اساسی ما در این حوزه طی چند سال آینده عدم پاسخگویی به هزینه های بهره‌برداری تصفیه خانه ها است.
تخت‌شاهی عنوان کرد: با پساب آنگونه باید و شاید به عنوان منبع درآمد اصلی توجه نکرده ایم و می طلبد در این رابطه اقدامات بیشتری انجام دهیم.
وی ادامه داد: تصفیه خانه فاضلاب سنندج یکی از تکمیل ترین تصفیه خانه های فاضلاب در کشور است که کل فرآیند تصفیه در آن انجام می شود.
وی بر انجام بازدیدهای مکرر مدیران و کارشناسان شرکت آبفا از تصفیه خانه های موجود در سطح کشورتاکید کرد و افزود: بازدیدها و برگزاری گردهمایی ها منجر به افزایش و انتقال دانش و تجربه می شود.

شناسهٔ خبر: ۳۵۷۰۰۸۴ – سه‌شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ – ۱۲:۰۲
لینک گروه تلگرام پایگاه خبرگزاری کردنور

شناسه خبر : 13907

این خبر رو هم ببینید

بلومبرگ: سرکردۀ جدید داعش در استانبول دستگیر شد

روزنامۀ بلومبرگ از قول مقامات ترکیه مدعی شد، سرکردۀ جدید داعش در استانبول توسط پلیس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − نوزده =