سنندج–علیرغم اینکه دوره ریاست فرزین لطف پوری درهیئت تکواندوی کردستان از۱۸ اسفند سال۹۶ به اتمام رسیده،انتخابات جدید به دلیل اختلافاتی که به نظر بیشتر جنبه شخصی دارد، تا امروز برگزار نشده است.
انتخابات هیئت تکواندوی استان کردستان پس از پایان دوره دوم ریاست فرزین لطف پوری بر این هیئت، در سال گذشته باید برگزار میشد که تا امروز برگزار نشده و در حال حاضر نیز با سرپرستی وی اداره میشده است و آخرین حکم سرپرستی وی نیز از اول اسفند ماه سال جاری به اتمام رسیده است.
طی سال گذشته دو دوره فراخوان برگزاری هیئت تکواندوی استان کردستان داده شده که هر دو دوره به دلایلی علیرغم اینکه تعدادی نیز برای تصدیگری این پست ثبت نام کرده بودند، برگزار نشد تا برگزاری این انتخابات به بار سوم و به نوعی راند سوم کشیده شود.
ظاهر امر این را میرساند که اختلافاتی میان مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان و رئیس هیئت تکواندوی استان وجود دارد و همین اختلافات باعث شده حامد جولایی اعلام کند تا زمانی که فرزین لطف پوری در این فراخوان برگزاری انتخابات ثبت نام کند، این انتخابات را برگزار نمیکند و تاکنون نیز چندین بار به صورت کتبی از سوی فدراسیون تکواندوی کشور در راستای برگزاری انتخابات تاکید شده است.
یکی از مهمترین دلایل مخالفت مدیرکل ورزش و جوانان کردستان با نامزد شدن فرزین لطف پوری برای انتخابات هیئت تکواندوی استان عدم کارنامه مثبت دورههای قبلی ریاست وی در این هیئت بوده که بنا بر آمار و ارقامی که از مدالآوری و موفقیتهای تکواندوکاران کردستانی موجود است، این کارنامه آنگونه که بیان شده ضعیف نیست و ظاهراً باید دنبال دلایلی بیشتر از مخالفت فنی بود.
کسب ۱۲۳ مدال رنگارنگ در یک دهه اخیر ورزش تکواندوی کردستان
رئیس هیئت تکواندوی استان کردستان شامگاه سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان کردستان به بیان گزارشی از عملکرد ۱۰ ساله خود پرداخت و گفت: در طول این یک دهه ۱۲۳ مدال رنگارنگ طلا، نقره و برنز در مسابقات مختلف کشوری و بینالمللی توسط تکواندوکاران کردستانی به دست آمده است.
فرزین لطف پوری اظهار داشت: در مسابقات قهرمانی کشور و لیگ از سال ۸۸ تاکنون ۲۰ طلا، ۱۷ نقره و ۳۷ برنز توسط تکواندوکاران کردستانی به دست آمده و در مسابقات بسیج کشور نیز سه طلا، چهار نقره و ۱۲ برنز به دست آمده است.
وی افزود: همچنین در تورنمنت بینالمللی کردستان نیز تکواندوکاران کردستانی شش مدال طلا، شش نقره و چهار برنز به دست آمد و در جام ریاست جهانی فدراسیون تکواندو دو نقره، در تورنمنت بینالمللی ترکیه یک نقره، در مسابقات جهانی کره جنوبی هان مادانگ یک نقره و در المپیک ناشنوایان ترکیه نیز یک مدال طلا حاصل کار تکواندوکاران کردستانی بوده است.
رئیس هیئت تکواندوی استان کردستان ادامه داد: در بخش زیرساختها نیز در این یک دهه کارهای بزرگ و ارزشمندی رقم خورده که میتوان به رشد چشمگیر تعداد مربیان، داوران و ورزشکاران اشاره کرد.
لطف پوری یادآور شد: در سال ۸۸ تنها ۳۳ مربی درج سه، درجه دو، درجه یک و ملی در سطح استان کردستان داشتیم که ۳۲ نفر آنان را آقایان و تنها یک نفر را بانوان تشکیل میدادند و این درحالی است که امروز این تعداد به ۷۸ مربی در ردههای مختلف رسیده و ۶۹ مربی آقا و ۱۳ مربی خانم در این رشته ورزشی مشغول به فعالیت هستند.
وی بیان کرد: در بخش داوری نیز در سال ۸۸ تنها ۱۶ داور درجه سه و درجه دو داشتیم و از وجود بانوان در این بخش نیز محروم بودیم که امروز این تعداد به ۱۰۴ داور افزایش پیدا کرده که ۱۲ نفر آنان را بانوان تشکیل میدهند.
رئیس هیئت تکواندوی استان کردستان گفت: همچنین در حال حاضر سه هزار و ۳۰۰ تکواندوکار سازمان یافته تحت پوشش بیمه ورزشی و تحت نظر این هیئت مشغول به فعالیت هستند که به صورت مرتب علیرغم تمام کمبود اعتبارات به مسابقات مختلف اعزام میشوند و از این تعداد نیز هزار و ۴۰۰ نفر را بانوان تشکیل میدهند.
لطف پوری اظهار داشت: ورزش تکواندوی کردستان امروز به مرز جهانی شدن رسیده است اما بازهم شاهد کم لطفی و عدم حمایت ورزش و جوانان استان کردستان نسبت به مدالآوری و موفقیتهای این هیئت هستیم.
وی افزود: اگر تنها نیمی از انرژی و وقتی که برای تخریب این هیئت در استان گذاشته شده صرف حمایتهای مادی و معنوی از هیئت تکواندوی کردستان میشد، ما امروز شاهد سه یا چهار نفر ملی پوش کردستانی در تیم ملی تکواندوی کشور بودیم.
رئیس هیئت تکواندوی استان کردستان ادامه داد: در طول سال ورزشکاران ما در مسابقات مختلف داخلی، کشوری و بینالمللی شرکت میکنند و برای این استان افتخار آفرینی میکنند اما حتی یک نفر از این افتخارآفرینان تشکر هم نمیکند و همچنان اعلام میکنند که عملکرد هیئت تکواندوی کردستان ضعیف عمل میکند.
لطف پوری یادآور شد: ما انتظار زیادی از مسئولان حوزه ورزش و جوانان استان کردستان نداریم و تنها میخواهیم آنها مانند یک کارشناس به عنوان متولی ورزش استان بیایند و تنها یک جلسه با ما برگزار کنند و نقاط ضعف و شاخصهای عملکرد ضعیف ما را از دیدگاه خود بیان کنند که هیچ وقت این اتفاق نیافتاده است.
وی بیان کرد: امروز بلاتکلیفی در هیئت تکواندوی استان کردستان به اوج خود رسیده و ما نمیدانیم که تقویم ورزشی خود را که برای سال ۹۸ آماده کردهایم، چگونه ارائه دهیم و کسی نیز در این رابطه پاسخگو نیست.
رئیس هیئت تکواندوی استان کردستان در ادامه گفت: خوشبختانه بر خلاف دیگر هیئتهای ورزشی اعضای مجمع هیئت تکواندو را مدیرکل ورزش و جوانان نمیتواند بر اساس سلیقه خود چینش کند و افرادی که در این مجمع قرار میگیرند حتماً باید در بانک اطلاعاتی فدراسیون تکواندو عضو بوده و در بالاترین درجات در بخشهای مختلف باشند که اگر در غیر این صورت بود تا کنون مجمع برگزار شده بود و در این خصوص دست اداره ورزش و جوانان بسته است.
لطف پوری اظهارداشت: در این یک دهه که مسند ریاست هیئت تکواندوی استان را بر عهده داشتهام کارهای بسیاری برای توسعه و ارتقای جایگاه این رشته پرطرفدار ورزشی در کردستان انجام دادهام و با توجه به اینکه به دنبال حفظ صندلی خود نیستم تنها در صورتی حاضر هستم که خود را کنار بکشم که فردی دلسوز از جنس خانواده تکواندو بیاید و این مسئولیت را قبول کند و در غیر این صورت با توجه به اینکه بنده با انتخاب مجمع به این سمت رسیدهام تنها با نظر آنان نیز از کار خود دست میکشم.