محمد رضایی شامگاه یکشنبه در نشست شورای اداری شهرستان قروه با محوریت نقش پدافند غیرعامل در انتخابات اظهار داشت: امروزه پدافند غیرعامل به عنوان یک موضوع جدید در ادبیات سیاسی و اجتماعی مطرح شده و در تمامی کشورها ساز و کار آن شکل گرفته است.
به گفته وی پدافند غیرعامل نوعی تهدید شناسی از جنبه های سایبری، زیستی، کاربردی، مردم محور، اقتصادی می باشد که در واقع این تهدیدات در دو نوع طبیعی که مرتبط به بحران است و دست ساز که به پدافند غیرعامل باز می گردد می رسد.
رضایی نخستین هدف پدافند غیر عامل را افزایش بازدارندگی دانست و اصلی ترین هدف را ارتقای پایداری و امنیت ملی عنوان کرد و از فعال بودن دو قرارگاه پدافند غیر عامل سایبری و زیستی در سطح استان خبر داد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۱ کارگروه فعال با هدف اطلاع رسانی و فرهنگ سازی وارد کار شده اند، افزود: پدافند غیرعامل یک مقوله جدی در حوزه های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی قابل پیگیری است.
رضایی در ادامه از برتر شدن استان کردستان در حوزه پدافند غیرعامل در سطح کشور و انتخاب استاندارد به عنوان استاندار برتر در سال جاری خبر داد و گفت: در این میان با ارزیابی های صورت گرفته شهرستان قروه که یکی از مناطق چابک در حوزه اطلاع رسانی بود به عنوان شهر برتر در سطح استان و فرماندار قروه هم به عنوان فرماندار برتر در سطح استان شناخته شد.
شناسهٔ خبر: ۳۹۳۰۸۷۶ – دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ – ۰۸:۵۴