خانه / اجتماعی / مشکل اساسی اشتغالزایی در مریوان نبود مهارت کافی در کارجویان است  

مشکل اساسی اشتغالزایی در مریوان نبود مهارت کافی در کارجویان است  

فرماندار شهرستان مریوان نبود مهارت کافی از سوی افراد جویای کار را یک معضل بسیار مهم در امر کاریابی جوانان و ایجاد شغل در این شهرستان عنوان کرد.
 

عبدالله رشیدی‌پور در جلسه کارگروه آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان مریوان اظهار کرد: مریوان از نظر دارا بودن جمعیت سومین شهر استان کردستان به شمار می‌آید و به همین دلیل است که باید مورد توجه ویژه مسئولان قرار بگیرد.
فرماندار شهرستان مریوان عنوان کرد: نبود مهارت کافی از سوی افراد جویای کار یک معضل بسیار مهم در امر کاریابی جوانان و ایجاد شغل است که اگر توانایی‌های افراد همراه با آموزش‌های لازم صورت بگیرد می‌تواند این معضل را از بین ببرد.
رشیدی‌پور اظهار داشت: با افزایش جمعیت نیازهای جامعه نیز افزایش می‌یابد و ایجاد آموزش مهارت‌های کاری به جوانان و نوجوانان می‌توان از روند روبه رشد افزایش جمعیت بیکاران در جامعه کاسته و حتی آن را به حداقل رساند.
وی افزود: به دلیل نبود آگاهی کافی از شیوه ایجاد کسب و کار توسط افراد کارجو بسیاری از افرادی که در سال‌های قبل برای ایجاد کسب و کار خانگی یا حتی ایجاد یک مغازه در بازار وام گرفته‌اند به جای ورود به بازار کار صرف هزینه خرید وسایل و لوازم خانگی یا غیر ضروری شده‌اند و همین امر سبب شده است که آنها نتوانسته‌اند در امر ایجاد کسب و کار موفق عمل نمایند.
مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان کردستان نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت و جایگاه سازمان فنی و حرفه‌ای در امر آموزش مهارت به افراد جویای کار عنوان کرد: فنی و حرفه‌ای می‌تواند به عنوان یک پل ارتباطی بین فارغ‌التحصیلان از دانشگاه و افراد جویای کار برای ورود به بازار کار به منظور ارتقای کار پایدار باشد.
سیدجمیل احمدی افزود: با در نظر گرفتن اوقات بیکاری افراد مقیم و ساکن در روستاها و همچنین آسیب‌های پنهانی که در این راستا وجود دارد سازمان فنی و حرفه‌ای می‌تواند به عنوان یک سازمان آموزش‌دهنده مهارت‌های کاری افراد از بروز آسیب‌های جدی جلوگیری نماید.
وی در پایان عنوان کرد: آموزش‌های کاریابی در پادگان‌های نظامی به سربازان وظیفه یکی از راه‌های ایجاد مهارت‌های لازم در بین افراد متقاضی کار است و این امر نیز تا به حال به خوبی به اجرا درآمده است.

شناسه خبر : 9971

این خبر رو هم ببینید

نگاهی به مشکلات یک هنر اقلیمی در گفت و گو با صابر محمودی، هنرمند نازک کار اهل سنندج؛ نازک کاری را به رسمیت بشناسید/حتی یک صندوق حمایتی نداریم

صابر محمودی از جمله هنرمندان اهل سنندج است که هنر نازک کاری نسل به نسل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + 15 =