سه شنبه ، ۱۹ فروردين ۱۳۹۳ ، ۰۶:۵۲
مدیرعامل مؤسسه خیریه و نیکوکاری رعد سنندج با اشاره به ارائه خدمات مهارتی به معلولان کردستانی گفت تاکنون ۵۲۵ معلول کردستانی مهارتهای فنی و حرفه ای را فرا گرفته اند
ربیعی افزود 10 درصد این افراد دارای شغل پایدار و درآمدزایی ثابت شده اند
مؤسسه رعد سنندج به منظور معرفی توانمندیهای معلولان استان و جذب حمایتهای خیرین در این حوزه فعالیت خود را به صورت رسمی از سال ۸۷ آغاز کرده و هم اکنون در این مؤسسه آموزشهای مختلفی در رشتههای کامپیوتر، حسابداری، خیاطی، نجاری، کیف دوزی، نازککاری، معرقکاری و زبان انگلیسی به معلولین جسمی و حرکتی ارائه میشود.
به گفته مدیر عامل موسسه خیریه و نیکوکاری رعد سنندج این مجتمع تنها مرکز توانبخشی و آموزش حرفهای معلولان است که با ۱۰ نفر پرسنل خود در ساعات مختلف روز به معلولان استان خدمت ارائه میکند.
ربیعی افزود: توانمندسازی فیزیکی فرد معلول با ارائه خدمات فیزیوتراپی و گفتار درمانی، توانمندسازی روانی با محوریت روانبخشی، خودباوری، اعتماد به نفس، آموزش علوم در رشتههای مختلف کامپیوتر، زبان خارجه وحسابداری، آموزش تعمیر لوازم الکترونیکی، خیاطی، رشتههای مختلف هنری همچون نازک کاری، نقاشی، خطاطی، قاب سازی، گلسازی، معرق از جمله فعالیتها و خدمات ارائه شده این مجتمع در طول این چند سال بوده است.
ربیعی افزود : اعطای مدرک معتبر آموزشی و تحصیلی به فارغالتحصیلان ، پیگیری اشتغال تا خودکفائی و گسترش توانمندی مالی مجتمع و مشارکت خلاق توانخواهان درتوسعه و آبادانی استان از دیگر اهداف تعریف شده است که با جدیت دنبال میشود.

مهارتآموزی ۵۲۵ معلول کردستانی
به گفته مدیر عامل موسسه خیریه و نیکوکاری رعد سنندج این مجتمع تنها مرکز توانبخشی و آموزش حرفهای معلولان است که با ۱۰ نفر پرسنل خود در ساعات مختلف روز به معلولان استان خدمت ارائه میکند
شناسه خبر : 9343