به گزارش کردپرس، وصفیه بنی ویس، عضو شورای رهبری اتحادیه میهنی در گفتگو با سایت خندان گفت: «چند ماه پیش از پیروزی انقلاب اسلامی و سقوط شاه ایران، جلال طالبانی دریافته بود که عمر نظام پادشاهی زیاد طول نخواهد کشید و شاه ایران سرنگون می شود از این رو به طور پنهانی تلاش کرد تا خود را به مخالفان شاه نزدیک کند. یکی از افرادی که در آن زمان از قدرتمندترین رقیبان و مخالفان شاه به شمار می رفت، [امام] خمینی بود.»
وصفیه بنی ویس افزود: «با توجه به همزمانی وقوع انقلاب اسلامی در ایران و آغاز قیام جدید در عراق به رهبری جلال طالبانی و اینکه این قیام نیازمند همکاری و دوستی کشورهای همسایه بویژه ایران به علت وجود مرزهای مشترک بود، طالبانی تمام تلاش خود را به کار بست تا به مخالفان شاه و آن دسته از افرادی که قرار است در رأس قدرت بعدی قرار بگیرند نزدیک شود.»
وی گفت: «[امام] خمینی از جمله قدرتمندترین و سرسخت ترین مخالفان شاه ایران بود و جلال طالبانی نیز کاملاً به این امر آگاه بود و می دانست که [امام] خمینی به عنوان رهبر انقلاب اسلامی ایران بر سر کار خواهد آمد. طالبانی از این رو نامه ای سرّی از محل استقرار خود به شهر سلیمانیه فرستاد تا به دست [امام] خمینی برسد که در آن زمان در نجف سکونت داشت و رژیم بعث وی را تحت نظر داشت.»
این عضو شورای رهبری اتحادیه میهنی گفت: «هنگامی که نامه جلال طالبانی به سلیمانیه رسید، من دانشجو بودم؛ ۱۹ سال سن بیشتر نداشتم و عضو کمیته مخفی هماهنگی اتحادیه میهنی بودم. با توجه به اینکه به زبان عربی تسلط داشتم و چند بار هم به نجف سفر کرده بودم به خوبی این شهر را می شناختم و از این رو من و پدر شهید سلمان که روحانی شیعه مذهب بود و همزمان یکی از افراد شناخته شده کمیته های هماهنگی مخفی در اتحادیه میهنی نیز به شمار می رفت، مسئول رساندن نامه جلال طالبانی به منزل [امام] خمینی شدیم.»
عضو شورای رهبری اتحادیه میهنی افزود: «بعد از سختیهای زیاد توانستیم نامه را به دست [امام] خمینی برسانیم. ما هنگام ظهر به درب خانه [امام] خمینی رسیدیم. هوا بسیار گرم بود و فروشگاهی کوچک در نزدیک منزل [امام] خمینی وجود داشت. دیدیم که محافظین منزل [امام] خمینی در حال خوردن نوشابه هستند و داشتند با مغازه دار گفتگو می کردند و حواسشان به درب منزل نبود. ما نیز فرصت را مغتنم شمردیم و وارد منزل شدیم.»
عضو ارشد اتحادیه میهنی می گوید: «هنگامی که وارد منزل [امام] خمینی شدیم تنها در اتاق نشسته و مشغول مطالعه بود و با تعجب پرسید چگونه توانستید وارد منزل شوید؟ منزل که تحت محافظت است. سپس ما خود را معرفی کرده و به وی گفتیم که حامل نامه مام جلال هستیم. وی ضمن ابراز خوشحالی نامه را خواند. جلال طالبانی در این نامه حمایت خود را از انقلاب اسلامی اعلام کرده بود. طالبانی در این نامه به [امام] خمینی گفته بود که اگر مایل باشد می تواند با حمایت طالبانی از طریق کُردستان عراق وارد خاک ایران شود. [امام] خمینی در جواب طالبانی نوشت: به دلیل وضعیت امنیتی نمی توانم از طریق کردستان عراق به ایران بازگردم و از راهی دیگر به ایران می روم.»
وی افزود: «مام جلال بارها از این نامه یاد کرده ودر سال ۲۰۱۱ که به مناسبت سالگرد تاسیس حزب اتحادیه میهنی سخنرانی کرد، به نحوه ارسال نامه و اهمیت و دستاوردهای آن اشاره کرد.»

نامه جلال طالبانی به امام خمینی (ره) پیش از پیروزی انقلاب اسلامی
به گفته ی یک عضو شورای رهبری اتحادیه میهنی، جلال طالبانی چند ماه قبل از شدت یافتن فعالیت ها برای تغییر نظام شاهنشاهی در ایران، در نامه ای به امام خمینی(ره)، رهبر انقلاب اسلامی ایران، حمایت خود را از وی اعلام کرده است.
شناسه خبر : 19355