محمود عثمان در مصاحبه با روزنامه الزمان عربی گفته است بهتر است برای میانجیگری و مشورت خواستن از ایران کمک بگیریم نه آمریکا و ترکیه.
وی در رابطه با مسئله تأمین حقوق کارمندان از سوی دولت اقلیم گفت: اقلیم توانایی پراخت دستمزد کارمندان خود را بدون حمایت بغداد ندارد.
محمود عثمان اعلام کرد: بغداد سهم بودجه اقلیم کردستان عراق را به عنوان کارت فشاری علیه کُردها به کار گرفته است تا از این طریق کُردها را ناچار به سازش در مورد مسئله نفت کند.
به گفتهی محمود عثمان قرار است امروز نشستی میان هیئت عالی رتبه اربیل به ریاست نیچروان بارزانی، رئیس دولت اقلیم کردستان و لیست همپیمانی کردستانی و وزرای کرد در بغداد برای گفتگو پیرامون اختلافات اربیل- بغداد برگزار شود.
وی پیش بینی کرد که مسعود بارزانی، رهبر اقلیم کردستان عراق نیز در این نشست حضور یابد و تصمیماتی هم در رابطه با آینده روابط اربیل و بغداد اتخاذ کند.