خانه / اجتماعی / هدف وحدت جهان اسلام از رهگذر روز قدس تحقق می یابد

هدف وحدت جهان اسلام از رهگذر روز قدس تحقق می یابد

نائب رئیس مجلس : ازملت ایران و سایر ملل مسلمان جهان انتظار می‌رود با حضور گسترده و باعزم و اراده‌ای پولادین درروز قدس راه را برای شکل‌ گیری یک نظام سیاسی برآمده از اراده ملت فلسطین هموارکنند .

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسن ابوترابی فرد ،نایب ریس مجلس شورای اسلامی در  آغاز جلسه علنی امروز مجلس (یکم مرداد ماه ۹۳) با اشاره به نشست تروئیکای اتحادیه مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در تهران با موضوع بررسی وضعیت فلسطین و تهاجم به غزه گفت: در این نشست علاوه بر روسای مجالس تروئیکای اتحادیه رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس مجلس سودان و رئیس مجلس ملی مالی، روسای مجالس کشورهای فلسطین، ترکیه، سوریه و قطر حضور داشتند.
وی اظهار کرد : هیات‌های پارلمانی حاضر در اجلاس تهران در سخنرانی‌های خود سکوت مجامع بین‌المللی در قبال جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کردند و رئیس مجلس کشورمان در این نشست اظهار داشت: که امروز غزه مجروح قلب عالم اسلام، قلب همه مسلمانان بوده و به طور حتم مورد حمایت امت اسلام باید قرار گیرد
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی  بیان کرد:: در پایان این اجلاس هیات‌های پارلمانی حاضر بیانیه‌ای را در ۱۵ ماده تحت عنوان بیانیه تهران به تصویب رساندند در این بیانیه با درود به شهدای فلسطین و تقدیر از پایداری گروه‌های مقاومت بر ضرورت حمایت جهان اسلام و نهادهای بین‌المللی از مردم بی‌دفاع غزه تاکید شده است.
ابوترابی‌فرد خاطرنشان کرد: همچنین در این بیانیه تهاجم رژیم صهیونیستی به عنوان مصداق روشن نسل‌کشی محکوم و سازمان‌های بین‌المللی به ویژه اتحادیه بین‌المجالس جهانی خواسته شده که برای توقف حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه تلاش کنند و تمام تلاش خود را برای آزادی اسرای فلسطینی به ویژه رئیس و تعدادی از نمایندگان مجلس قانون‌گذاری این کشور به کار گیرند.
وی افزود: مجلس شورای اسلامی با حمایت قاطع از بیانیه تروئیکای اتحادیه بین‌المجالس اسلامی از مجلس و دولت مصر درخواست دارد تا برگشودن گذرگاه‌های رفح برای ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه و تامین داروی مورد نیاز مردم فلسطین اقدام کند
وی گفت: در شرایط واگرایی در کشورهای اسلامی که متاسفانه سازمان‌های تکفیری پدیدآورنده آن هستند رژیم صهیونیستی با بهره برداری از این شرایط به ادامه لشگرکشی و نسل‌کشی و آواره کردن مردم غزه دامن می‌زند.
ابوترابی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران از همان ابتدای کار ضمن اعلام مواضع روشن در قبال مسئله فلسطین از تمام ظرفیت‌ خود برای مطرح کردن و نهادینه کردن آرمان فلسطین بهره گرفت اعلام روز جهانی قدس به عنوان ابتکار سیاسی از سوی امام راحل بیانگر این واقعیت است که امام بر تحول فکری و رشد سیاسی جوامع اسلامی برای خلق یک اجماع گسترده در سراسر دنیای اسلام برای رویارویی با زیاده‌خواهی دنیای استکبار با رژیم صهیونیستی تاکید و باور داشته است.
وی افزود: امام با اعلام روز قدس به عنوان یک راهکار بسیج سیاسی از مردم خواست تا در بهترین روز سال یعنی آخرین جمعه ماه رمضان هر سال با آرمان فلسطین بیعت کنند و در طول سال براین بیعت پایدار بمانند فرهنگ‌سازی برای پیگیری این آرمان بزرگ در اندیشه امام مقدمه این مهم بود تا اشتراک فکری در جوامع اسلامی درباره فلسطین خلق شود و مسلمانان غیور با عبور از اختلافات قومی و مذهبی گرد این آرمان مقدس اسلامی تجمع کنند و هدف وحدت جهان اسلام نیز از این رهگذر تحقق یابد.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: از ملت بزرگ ایران و سایر ملل مسلمان جهان انتظار می‌رود با حضور گسترده و با عزم و اراده‌ای پولادین در روز قدس راه را برای شکل‌گیری یک نظام سیاسی برآمده از اراده آحاد ملت فلسطین در سرزمین فلسطین هموار کنند.
ابوترابی فرد خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز با حضور یکپارچه در روز جهانی قدس در کنار ملت‌های مظلوم به ویژه ملت مظلوم فلسطین با اقتدار ایستاده‌اند و از آرمان‌های انسانی مردم فلسطین دفاع می‌کند و بار دیگر با مردم مظلوم سرزمین غزه همدردی می‌کند.
در پایان صحبت‌های نائب رئیس مجلس شورای اسلامی نمایندگان با سردادن شعار مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا حمایت خود را از آرمان فلسطین اعلام کردند.

شناسه خبر : 8681

این خبر رو هم ببینید

نگاهی به مشکلات یک هنر اقلیمی در گفت و گو با صابر محمودی، هنرمند نازک کار اهل سنندج؛ نازک کاری را به رسمیت بشناسید/حتی یک صندوق حمایتی نداریم

صابر محمودی از جمله هنرمندان اهل سنندج است که هنر نازک کاری نسل به نسل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 4 =