به گزارش کُردتودی،در ادامه بازی های لیگ دسته دوم فوتبال باشگاه های کشور و در گروه “ب” این رقابت ها، تیم های شهرداری کامیاران و شهرداری تبریز در مقابل هم صف آرائی کردند.
تیم صاحب نام و کهنه کار شهرداری تبریز میهمان شهرداری کامیاران بود و این دو تیم در ورزشگاه آزادی و با حضور تماشاگران مشتاق کامیارانی برای کسب ۳ امتیاز بازی و صعود به جایگاه بهتر در گروه به مصاف هم رفتند.
فوتبالیست های تبریزی درنیمه اول بازی با یک ضربه ایستگاهی گل اول را به ثمر رساندند تا درهمان ابتدا، بازی رنگ گل به خود گرفته و هر دو تیم از حالت دفاعی اولیه خارج شوند.
در ادامه شهرداری کامیاران با بهره گیری از پرتاب های اوت ” حامد رضاپور” موقعیت های گلزنی زیادی خلق کرد و حتی گل دقیقه ۳۶بازی که با همین پرتاب ها به دست آمد توسط داور بازی مردود اعلام شد و با وجود حملات متعدد شهرداری کامیاران، این نیمه با نتیجه یک بر صفر به سود شهرداری تبریز به پایان رسید.
با شروع نیمه دوم و برای جبران گل خورده، بازیکنان شهرداری کامیاران بار دیگر حملات خود را ادامه دادند و براین اساس در دقیقه ۷۵ بازی ” امین اسدی” توپ را درون دروازه تیم تبریز جای داد تا نتیجه تساوی ماحصل دیدار پانزدهم این رقابت ها باشد.
فوتبال شهرداری کامیاران بایک امتیاز به دست آورده جمع امتیازات خود را به ۱۹رسانید تا در جایگاه۷ گروه و یک رتبه بالاتر از شهرداری تبریز قرار گیرد.
در دیگر دیدارهای این هفته، تیم بادران تهران ۵ بر صفرسردار بوکان را شکست داد؛کیمیا فرایند۱ بر صفر پتروکیان را بُرد و پارس جنوبی جم هم ۲ بر صفر شهرداری ماهشهر را شکست داد.
بدین ترتیب تیم کیمیافرایند تهران با ۳۴ امتیاز صدرنشین گروه دوم رقابت های لیگ دسته دوم فوتبال کشور است.
شهرداری کامیاران هفته آینده میهمان پارس جنوبی خواهد بود.کد خبر : 13175لینک گروه تلگرام پایگاه خبرگزاری کردنور

هفته پانزدهم لیگ دسته دوم فوتبال کشور:تساوی تیم شهرداری کامیاران درمصاف با شهرداری تبریز
شهرداری کامیاران با بهره گیری از پرتاب های اوت موقعیت های گلزنی زیادی خلق کرد و حتی گل دقیقه ۳۶بازی که با همین پرتاب ها به دست آمده بود توسط داور بازی مردود اعلام شد.
شناسه خبر : 10723