خانه / سیاسی / هوشیار زیباری: عقربەهای ساعت حرکت خود را برای آغاز عملیات آزادسازی موصل آغاز کردەاند

هوشیار زیباری: عقربەهای ساعت حرکت خود را برای آغاز عملیات آزادسازی موصل آغاز کردەاند

وزیر دارایی عراق گفت: عقربه‌های ساعت حرکت خود را برای عملیات آزادسازی موصل از اشغال داعش آغاز کرده و ارتش عراق، نیروهای پیشمرگ و نیروهای بسیج مردمی نقش اساسی را در این عملیات ایفاء خواهند کرد

به گزارش خبرگزاری کردپرس، هوشیار زیباری در گفتگوی اختصاصی با شبکه خبری «العربیه» افزود: همه باید در این عملیات با دولت مرکزی همکاری کنند. ارتش، نیروهای پیشمرگ و نیروهای بسیج مردمی نقش اساسی را در این عملیات ایفاء خواهند کرد، اما نیروهای ائتلاف بین المللی که هم پیمانان عراق هستند به ایفای نقش مهمتری خواهند پرداخت، چرا که اگر این نیروها نبودند، موازنه قدرت بر روی زمین تغییر نمی‌کرد و اربیلی که اکنون ما از آن سخن می‌گوییم، در معرض تهدید قرار می گرفت.
زیباری با تاکید بر اینکه دولت فدرال از عشایر اهل سنت عراق در جنگ با داعش حمایت خواهد کرد، افزود: زمان مشخصی برای انجام عملیات آزادسازی موصل اعلام نشده، اما عقربه‌های ساعت برای آغاز این عملیات و آزادسازی موصل از اشغال داعش، آغاز به حرکت کرده اند.
وزیر دارایی عراق با اشاره به اینکه جنگ با گروه دولت اسلامی موسوم به داعش، میلیارد‌ها دلار هزینه برای عراق در بر دارد که شامل تسلیح نیروهای عراقی و پرداخت حقوق به داوطلبان بسیج مردمی و رسیدگی به آوارگان عراقی است، از وجود قراردادهای الزام آور بغداد با دیگر کشورها از جمله قرار داد خرید جنگنده‌های اف-۱۶ از آمریکا خبر داد.
زیباری در خصوص لایحه بودجه ۲۰۱۵ کل عراق نیز گفت که وی این لایحه را طی هفته آینده به هیئت وزیران ارائه خواهد داد و پیش بینی می شود که مورد تصویب هیئت دولت عراق قرار گیرد.
وی افزود: لایحه بودجه سال ۲۰۱۵ عراق بر اساس هدفمندی صرف هزینه‌ها، کاهش هزینه‌ها و جبران کسری ۳۵ تریلیون دیناری بودجه تهیه شده است.
وی افزود: در لایحه بودجه ۲۰۱۵ عراق برای نخستین بار برای فروش گوشی های تلفن‌های همراه مالیات وضع خواهد شد و برای جبران کسری بودجه اخذ مالیات های دیگری در نظر گرفته شده است.
وزیر دارایی عراق ادامه داد: بخش بیشتری از بودجه ۲۰۱۵ به مسائل نظامی و تلاش‌ها برای دفاع از کشور اختصاص دارد.
زیباری با اشاره به وجود سوء مدیریت در عراق گفت: ما نخستین کشوری بودیم که زنگ خطر را برای اصلاحات در دستگاه های امنیتی به صدا درآوردیم و از وجود سربازان مجازی در نیروهای مسلح عراق سخن گفتیم که اکنون به مساله ای مهم برای افکار عمومی در کشور تبدیل شده است.
وی توضیح داد: برای داوطلبان بسیج مردمی۸۰۰ میلیون دلار به عنوان حقوق در نظر گرفته شده بود، اما این حقوق به همه آن‌هایی که مستحق دریافت آن بودند، پرداخت نشده و شکایت‌هایی از سوی شمار زیادی از داوطلبان در بسیج مردمی دریافت شده که می گویند حقوق‌های خود را دریافت نکرده‌اند.
زیباری همچنین گفت: زمینه مشترکی بین عراق و کشورهای عرب خلیج (فارس) برای گسترش روابط عراق با این کشورها و دادن فرصت به عراق برای حضور در محیط عربی و اسلامی وجود دارد.
 
 
 
کد مطلب: ۷۵۱۲۵  |  تاريخ: ۱۳۹۳/۹/۲۲  |  ساعت: ۱۵ : ۲۳

شناسه خبر : 16899

این خبر رو هم ببینید

بلومبرگ: سرکردۀ جدید داعش در استانبول دستگیر شد

روزنامۀ بلومبرگ از قول مقامات ترکیه مدعی شد، سرکردۀ جدید داعش در استانبول توسط پلیس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + شانزده =