خانه / فرهنگی / کردستان رتبه اول غذای سنتی کشور را کسب کرد

کردستان رتبه اول غذای سنتی کشور را کسب کرد

خبرگزاری شبستان: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان از کسب رتبه اول غذای سنتی کشور توسط استان در نهمین جشنواره ملی آش ایرانی خبر داد.

رسول اشتودان، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: با توجه به برگزاری نهمین دوره از جشنواره ملی آش ایرانی به میزبانی استان زنجان در اردیبهشت ماه امسال غرفه استان کردستان رتبه نخست را کسب کرد.
وی ادامه داد: در این جشنواره که از اعتبار بین المللی برخوردار است از میان ۳۰ استان و ۸۰ گروه شرکت کننده، استان کردستان رتبه اول را به خود اختصاص داد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان افزود: در مراسم معرفی برندگان که با حضور استاندار زنجان، فرماندار و معاون گردشگری کشور برگزار شد، تندیس ویژه جشنواره بعنوان رتبه نخست به گروه استان کردستان اهدا شد.
اشتودان اذعان کرد: علی رغم حضور ۳۰ گروه آش و نان سنتی از استان زنجان و سایر استانهای دیگر که سابقه حضور در نمایشگاه های کشوری و کسب عناوین برتر کشور را داشتند، این عنوان به استان کردستان رسید.
لازم بذکر است در استان کردستان غذاهای محلی از جمله ( کلانه ـ آش دوغ ـ کولیره ـ برساق و … ) تهیه و در فصول مختلف به گردشگران عرضه می شد.

شناسه خبر : 4891

این خبر رو هم ببینید

به یاد «محمد قاضی» پدر ترجمۀ نوین ایران/ ایساک یونانسیان

محمد قاضی از مترجمان برجستۀ معاصر است. او را به حق می توان پدر ترجمۀ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 3 =