به گزارش کردپرس؛ حجت الاسلام و المسلمین «سید ابراهیم رئیسی» نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه سفرهای تبلیغاتی خود ظهر امروز وارد استان کردستان شد و با اقشار مختلف استان دیدار کرد و در سالن آزادی شهر سنندج به بیان دیدگاههای خود پرداخت.
دیدار رئیسی با مردم کردستان
در سالن آزادی مردم کردستان از ساعت ها قبل منتظر ورود رئیسی بودند تا از نزدیک دیدگاههای این نامزد انتخاباتی را بشوند و مشکلات استان کردستان را به وی انتقال دهند در این سفر یک روزه رئیسی با مردم شهرستان های استان دیدار کرد و با ورود به شهر سنندج با نماینده ولی فقیه در استان ملاقات کرد و سپس با تیم همراه خود از خانه کرد که یکی از بناهای تاریخی و قدیمی شهر سنندج می باشد بازدید کرد.
انتقاد از نبود کار و کرامت در کردستان
سپس رئیسی در میان استقبال هوادرانش وارد سالن آزادی شد در این دیدار مردمی رئیس ستاد ابراهیم رئیسی در کردستان ضمن خوش آمد گویی به حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با اشاره به ظرفیت ها و توانایی های استان کردستان عنوان کرد: دولت تدبیر و امید در همین سالن آزادی وعده هایی ر ا برای جبران عقب ماندگی استان به مردم داد اما هیچ کدام از این وعده ها تاکنون محقق نشده است.
«جمال شهسواری» با انتقاد از عملکرد دولت در کردستان اظهار کرد: در خواست ما کردها و اهل سنت کشور تحقق کار و کرامت در کشور و به ویژه کردستان است.
وی در ادامه تصریح کرد: شما گفته اید که طعم فقر و محرومیت را لمس کرده و چشیده اید اما باورید کنید که همه کردستان این گونه اند و شعار شما کار و کرامت است به خدا قسم در کردستان نه کار داریم نه کرامت.
شهسواری اضافه کرد: مردم مناطق کردنشین به ویژه کردستان خواستار اشتغال پایدار، سرمایه گذاری و رفع فقر و تبعیض و استفاده از توانمندی نیروهای مدبر و توانمند در بدنه دولت است.
وعده های دولت تدبیر و امید
در ادامه یکی از جانبازان استان کردستان که به عنوان یک کارآفرین در کردستان فعالیت می کند در ادامه به مشکلات استان کردستان اشاره کرد و از کم توجهی دولت تدبیر امید و در استان انتقاد کرد وگفت: دولت وعده هایی را برای تشکیل کارگروهی برای توسعه استان داد اما این وعده همچنان احجرایی نشده است.
خسرو محمودی در ادامه اظهار کرد: خواستار توجه دولت جدید به استان شد و گفت: جوانان استان خواستار اشتغالزایی هستند.
لگد مال شدن کرامت جوانان
در ادامه یکی این مراسم یکی از دانشجویان کردستانی نیز مطالبی را عنوان کرد و از کمبودها و مشکل بیکاری در استنان انتقاد کرد خطاب به حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: دولت تنها بر ما منت می گذارد و امروز این گونه کرامت ما لگد مال می شود.
آسو آژند ادامه داد: مسکن مهر برای جوانان کردستان ارمغان اشتغال و ازدواج بود و باوجودی که این طرح دارای مشکلاتی بود که می بایست نواقص آن برطرف می شد اما با تعطیلی آن جو.انان ما هم بیکار شدند و جوانان ما به مسکن مهر هم دلخوش بودند زیرا در استان کردستان خبری صنایع و کارخانه نیست که مشغول کار شوند.
این دانشجوی کردستانی اضافه کرد: امروز به نیروهای انسانی استان بها داده نمی شود و متاسفانه ورزشکاران و نخبگان استان مورد بی مهری هایی قرار می گیرند و امروز برای جوانان کردستان امید به معنای کولبری و تدبیر یعنی مین انفجاری زیرپایش است و امروز دیگر مردم کردستان کار می خواهند.
حقوق برابر همه اقوام در کشور
در ادامه مراسم حجت الاسلام و المسلمین «سید ابراهیم رئیسی» خواستار اجرایی شدن حقوق شهروندی شد و عنوان کرد: حقوق این مردم را کسی به آنان نداده بلکه خداوند در اختیار آنان قرار داده است که وظیفه دولت حمایت از این حقوق است.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیت های فرهنگی و تاریخی کردستان عنوان کرد: کردستان یک مرکز و یک جایگاه و یک استان فرهنگی و تمدن ساز است مدنیت و فرهنگ کردی مربوط به امروز و دیروز نیست، امروز تمامی مورخان از پیشینه تمدنی این استان آگاهند که آثاری هنری آمیخته با حکمت و خردمندانه داشته است.
ظرفیت های کردستان را نباید نادیده گرفت
این نامزد انتخابات دوازذدهمین دوره ریاست جمهوری ادامه داد: کردستان هر وجب و قدمش مملو از رشادت، ایستادگی، ایثار و دشمن شناسی است که کسی نباید این موارد را از یاد ببرد و یادآوری این موارد برای ما مسئولیت مان را در برابر شما مردم استان کردستان سنگین تر و سخت تر می کند.
حجت الاسلام و المسلمین رییسی به ظرفیت های استان برای توسعه اشاره کرد و گفت: معادن بسیاری در این منطقه قرار دارد و نیروی انسانی متراکمی را هم در خود انباشته است و نیروی کارشناس و متخصص در این استان کم نداریم.
وی اضافه کرد: حقوق این مردم را کسی به آنان نداده بلکه خداوند در اختیار آنان قرار داده است که وظیفه دولت حمایت از این حقوق است.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر استفاده از ظرفیت های فرهنگی و تاریخی استان عنوان کرد: رسم الخط این مردم را کسی به این مردم نداده است که امروز منتش را بگذارد. این امری خدادادی و مربوط به شرایط فرهنگی و جغرافیایی این خطه است که مطابق قانون اساسی مردم کردستان حق دارند که رسم الخط خاص خود را داشته باشند.
قاچاق کالا همان چیزی است که از آن به کولبری یاد می شود
حجت الاسلام و المسلمین «سید ابراهیم رئیسی» با تاکید بر حفظ کرامت کار عنوان کرد: جوان کردستانی می خواهد هم کار داشته باشد و هم کرامت اما آیا قاچاق کالا همان چیزی است که از آن به کولبری یاد می شود یا آنچه امروز کسانی با فرار از مالیات های فراوان انجام می دهند؟ کولبری قاچاق است یا کشتیهایی که در بنادر لنگر انداختهاند و فضا را برای کسب و کار مردم تنگ کردهاند؟
وی اظهار کرد: آیا مشکل ما در اخذ مالیات یک کاسب در کردستان و کرمانشاه است که برای سیر کردن شکم زن و بچهاش کالایی را می فروشد یا آنکه از زیر پرداخت مالیاتهای فراوان فرار میکند و کالاهای بیشمار به کشور وارد میکند؟
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: من هم دست فروشی کردهام و هم میدانم فقر و محرومیت یعنی چه. من این وضعیت را تجربه کردهام و میدانم معنایش چیست، من به بازار می روم و اوضاع را می بینیم نه اینکه مثل آقایان اصلا سری به بازار هم نزنم.
حجت الاسلام و المسلمین «سید ابراهیم رئیسی» گفت: ما برای برخورد با فساد هیچ خط قرمزی نخواهیم داشت و گام اول در این مسیر تغییر نظام مدیریت کشور است.
مشکل اصلی نبود مدیریت است
وی مشکل اصلی را نبود مدیریت عنوان کرد و ادامه داد: کردستان قطب بزرگی از معاون و صنایع است که اگر درست مدیریت شود نباید جوان کردستانی بیکار بماند که امیدواریم خداوند کمک کند تا تغییر ایجاد شود چرا که همانطور که امام (ره) فرمود میزان رای ملت است و ما تنها وظیفه خود را در این راه انجام میدهیم.
این نامزد انتخاباتی عنوان کرد: همه شهروندان کشور برای ما محترم هستند و ما شهروند درجه یک و درجه دو نداریم. همه باید به اقتضای امکانات کشور از آن به صورت برابر بهره مند شوند.
گفتنی است که این مراسم با حواشی هم همراه بود و برخی از جوانان در میان صحبت های رییسی از مشکل بیکاری در استان انتقاد می کردند وخواستار توجه دولت جدید نسبت به رونق تولید و اشتغالزایی در استان بودند.
کدخبرنگار: ۱۰۲۰۱
کد مطلب: ۱۲۸۷۰۰ | تاريخ: ۱۳۹۶/۲/۱۲ | ساعت: ۲۱ : ۵۵