خانه / فرهنگی / ۱۰ درصد رساله‌های دانشگاه آزاد واحد سنندج در حوزه ادبیات کردی است  

۱۰ درصد رساله‌های دانشگاه آزاد واحد سنندج در حوزه ادبیات کردی است  

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد سنندج گفت: ۱۰ درصد رساله‌های دانشگاه آزاد واحد سنندج در حوزه ادبیات کردی است.
 

 
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج مراسم رونمایی از پوستر و سایت همایش ادبیات عامه کردی با نگاهی به آثار استاد محی‌الدین حق‌شناس ظهر امروز در محل دانشگاه آزاد واحد سنندج برگزار شد.
در این آئین معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد سنندج اظهار کرد: بانیان اصلی این همایش انجمن‌های ادبی شهر بویژه مولوی، راژه و آوینه کردستان خواهند بود.
عادل فاطمی با بیان اینکه در اجرای این همایش دانشگاه آزاد و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان نیز مشارکت داشته‌اند به برخی ظرفیت‌های عملی دانشگاه آزاد اشاره کرد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت بالای علمی در این واحد، این دانشگاه به عنوان یکی از تأثیرگذارترین دانشگاه‌های استان و غرب کشور به شمار می‌رود.
معاون پژوهش و فنآوری دانشگاه آزاد سنندج تصریح کرد: قدیمی‌ترین گروه آموزشی این دانشگاه واحد ادبیات فارسی آن است که از سال ۷۳ و قریب به ۲۰ سال در مقطع تحصیلات تکمیلی فارغ‌التحصیلانی داشته است.
فاطمی با بیان اینکه تاکنون ۵۱۰ عنوان رساله کارشناسی ارشد در این دانشگاه تا امروز تحویل داده شده است، گفت: ۵۰ عنوان از پایان‌نامه‌ها که در حدود ۱۰ درصد رساله‌ها را شامل می‌شود در خصوص ادبیات کردی و تطبیق ادبیات کردی و فارسی است.
وی با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از آثار اساتید به حوزه ادبیات کردی تعلق دارد خاطرنشان کرد: این همایش به ادبیات عامه و فولکلور کردی مرتبط است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد سنندج در ادامه پیرامون بحث مسئولیت‌پذیری اجتماعی به صحبت پرداخت و متذکر شد: دانشگاه آزاد به عنوان یک سازمان علمی چندین وظیفه مهم بر عهده دارد.
فاطمی اضافه کرد: علاوه بر تربیت نیروی انسانی متخصص و تولید علم، مسئولیت اجرایی هم بر عهده ما است که پاسخ به نیازها و تقاضای جامعه است.
وی با بیان اینکه جامعه ما نیازمند توجه بیشتر به ادبیات و فولکلور غنی کردی است تصریح کرد: به این مسئله تاکنون کمتر پرداخته شده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد سنندج تأکید کرد: با توجه به غنایی که ادبیات کردی در استان دارد به عنوان یک مسئولیت اجتماعی وظیفه تمامی سازمان‌ها است به نیازها پاسخی منطقی بدهند.
فاطمی عنوان کرد: این اتفاق با همکاری نهادهای مردمی چون انجمن‌های ادبی امکان‌پذیر است که باید بیش از گذشته وارد صحنه شوند.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با اتخاذ تدابیر لازم زمینه بهره‌مندی جامعه از ادبیات پرمغز کردی با بهره از بزرگانی چون استاد حق‌شناس فراهم شود.

شناسه خبر : 5231

این خبر رو هم ببینید

سروده‌های شعرای کُرد، مصداق ارادت اهل سنت به امام مهربانی‌ها

 هنر و ادبیات از عرصه‌های عمده ظهور و تجلی اعتقادات و باورهای دینی، مذهبی و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + بیست =