خانه / اجتماعی / تقدیر کُردها از نقش وزیر حقوق بشر عراق برای تبدیل حلبجه به استان

تقدیر کُردها از نقش وزیر حقوق بشر عراق برای تبدیل حلبجه به استان

عضو فراکسیون همپیمانی کردستانی در مجلس نمایندگان عراق از نقش وزیر حقوق بشر عراق و تلاش او برای تبدیل شهر حلبچه به استان ستایش کرد.

عضو فراکسیون همپیمانی کردستانی در مجلس نمایندگان عراق از نقش وزیر حقوق بشر عراق و تلاش او برای تبدیل شهر حلبچه به استان ستایش کرد.
به گزارش کردپرس به نقل از خبرگزاری «عین العراق»  آلا طالبانی در مصاحبه ای مطبوعاتی گفت: نقش محمد شیاع سودانی وزیرحقوق بشر عراق در دفاع از شهر حلبجه و متقاعد کردن هیئت وزیران عراق برای موافقت با  بالابردن اعتبار اداری این شهر و تبدیل آن به استان و حفظ حقوق خانواده های قربانیان این شهر نقشی شرافتمندانه است.
 در همین حال شمار زیادی از شهروندان حلبچه با ارسال پیامهایی از تلاشهای وزیر حقوق بشر عراق برای تبدیل حلبچه به استان تقدیر کردند.

شناسه خبر : 9849

این خبر رو هم ببینید

نگاهی به مشکلات یک هنر اقلیمی در گفت و گو با صابر محمودی، هنرمند نازک کار اهل سنندج؛ نازک کاری را به رسمیت بشناسید/حتی یک صندوق حمایتی نداریم

صابر محمودی از جمله هنرمندان اهل سنندج است که هنر نازک کاری نسل به نسل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + نوزده =