40 درصد پرونده‌های طلاق به سازش منجر می‌شود  

مدیر مرکز مداخله در خانواده شورای حل اختلاف کامیاران گفت: 40 درصد پرونده‌های درخواست طلاق ارجاعی به شورای حل اختلاف این شهرستان منجر به سازش می‌شود.
 

لیلا اسکندری اظهار داشت: در سال جاری بالغ بر 125 پرونده درخواست طلاق به این مرکز ارجاع داده شده است که از این میان 45 مورد طلاق توافقی و 30 مورد درخواست تمکین بوده است.
به گفته وی 6 مورد از درخواست‌ها از سوی زوجه بوده و بقیه در دست اقدام است که خوشبختانه از این میان بیشتر از 40 درصد آنها به سازش موفقیت‌آمیز منتهی شده است.
مدیر مرکز مداخله در خانواده شورای حل اختلاف کامیاران تصریح کرد: عدم رضایت جنسی در روابط زناشویی از مهم‌ترین عوامل طلاق است که بسیاری از مشکلات زندگی در اصل ریشه در این مشکل داشته است.
وی گفت: با توجه به پرونده‌های ارجاعی به این مرکز، بیشترین عامل نافرجام بودن ازدواج‌ها سن کم زوج یا در بیشتر موارد زوجه است که متأسفانه عدم بلوغ فکری و عاطفی آنها موجب می‌شود در مواجهه با مشکلات ناآگاهانه و ناتوان برخورد نمایند.
اسکندری اضافه کرد: عدم بلوغ فکری سبب می‌شود زوجین نتوانند خود مشکلاتشان را حل کنند و حتی در موارد جزئی با مراجعه به اطرافیان و راهنمایی‌های نادرست از سوی آنان بر مشکلات آنها می‌افزاید.
وی ادامه داد: طی بررسی‌های کارشناسی از مواردی از مراجعین ما که دخالت اطرافیان را عامل اصلی مشکلات خود می‌دانند به این نتیجه رسیده‌ایم که در اصل عدم بلوغ فکری و عاطفی زوجین موجب عدم درک متقابل آنها نسبت به هم و ایجاد مشکل در زندگی شده است.
مدیر مرکز مداخله در خانواده شورای حل اختلاف کامیاران ادامه داد: جبهه‌گیری اطرافیان در دفاع از فرزندان، ناآگاهی خانواده‌ها، سطح پایین سواد اکثر خانواده‌ها و عدم اعتماد خانواده‌ها از تصمیم‌گیری درست فرزندان و نصایح نامناسب و غیرمعقول آنان در نهایت موجب ایجاد مشکل در میان زوجین می‌شود.
وی عنوان کرد: دومین دلیل پرونده‌های ارجاعی به این مرکز، عدم علاقه زوجین نسبت به همسر و زندگی است که به علت ازدواج‌های اجباری و یا سوءظن و بدبینی یکی از زوجین به همسرش این مسئله را ناشی می‌شود.
اسکندری در خصوص عوامل سوءظن میان زوجین گفت: تجربیات زندگی گذشته فرد، تأثیر بعضی از مواد اعتیادآور و به خصوص تأثیر فیلم‌های ماهواره‌ای که فاقد پایبندی‌ها و ارزش‌های اخلاقی است از عوامل اصلی سوءظن میان زوجین است.
مدیر مرکز مداخله در خانواده شورای حل اختلاف کامیاران گفت: از عوامل تأثیرگذار در پرونده‌های ارجاعی به این مرکز که متأسفانه در حال افزایش است، اعتیاد به مواد مخدر از جمله شیشه، کراک و قرص‌های روانگردان به ویژه ترامادول را می‌توان نام برد.
اسکندری افزود: وجود برخی تفکرات ناصحیح خانواده‌ها در زمینه راه‌های خوشبختی فرزندان در امر ازدواج، سبب می‌شود تا جنبه‌های منفی طرفین در نظر گرفته نشود و به خاطر برخورداری از مال و مکنت به چنین مشکلاتی گرفتار آیند.
وی ادامه داد: شناخت و آگاهی دو طرف برای دوام زندگی بسیار مهم است بنابراین بیان عیوب به خصوص عیوب جسمی قبل از عقد، تجربه و راهنمایی خانواده‌ها را لازم دارد تا این گونه به فرد این اجازه داده شود تا با آگاهی انتخاب کند و وارد زندگی مشترک شود.
وی در پایان با اشاره به تلاش دادگستری در ارجاع اکثر پرونده‌ها برای مشاوره قبل از طلاق، گفت: نقطه مثبت مرکز این است که به خانواده‌ها از ورود به همراه زوجین به اتاق مشاوره جلوگیری می‌شود تا زوجین تحت تاثیر راهنمایی بعضا نادرست آنان نشوند و ایجاد اختلاف به صلح و سازش منجر شود.

این خبر رو هم ببینید

نگاهی به مشکلات یک هنر اقلیمی در گفت و گو با صابر محمودی، هنرمند نازک کار اهل سنندج؛ نازک کاری را به رسمیت بشناسید/حتی یک صندوق حمایتی نداریم

صابر محمودی از جمله هنرمندان اهل سنندج است که هنر نازک کاری نسل به نسل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *